hoppas på en ciphone ;D

eftersom vi inte hade nån idrottsprofil, kom vi hem lite tidigare, jag cyklade hem me hanna su å emma och dom va hos mej ett tag, typ max en halvtimma alltså x) men aja, när dom for va jag så duktig att jag plockade ur diskmaskin och plockade upp lite i mitt rum, inte mkt men ändå ;) sen efter ett tag, la jag mej å typ halvsov.. när jag vakna vare middag och efter funderade jag å mamma, elr mest jag på att fara till piteå å se fotboll. men mamma orkade inte köra å de gick ingen bra buss heller, de sög! men jaja, sen satte jag mej vid dator och börja kolla på mobiler jag villle ha ;) tillslut hitta jag en och prata lite me mamma och de blev så att vi beställde den ;D de är en rosa ciphone..


fast de dåliga me den är att den bara har 2 megapixel, men den är ju snygg så de spelar ingen roll x) har ju en kamera så ;) jag har egentligen ingen aning när den kmr (om den kmr), och vilka sladdar som följer me å så, men de kan jag få veta om jag inger ett nummer och pratar me nån gubbe, fast de vågar it jag, så de får nog mamma göra x)

aja, idag har de inte hänt så mkt mer.. ser 2 ½ män just nu å sen ska jag nog plocka upp i mitt rum lite, mit katt kissa där idag. äckligt! men jaja, de är borta nu x) har inge mer att skriva..

XOXO




hej trasig hundralapp ;>

vakna kring nio hos miriam, vi la oss gode tidigt igår faktiskt ;) vi var på älvåkra igår kväll, ÄIF fyller ju 100 år så de ä ju nå grejs där, typ karaoke, uppvisning å annat kul x) men iaf, när jag, miriam å julia kom hem ttill miriam började vi grilla, på hennes gård alltså. vi pratade å myste vid elden ett tag, fast sen börje vi prata lite skräckisar så de blev för läskigt så vi gick in. och helt plötsligt var alla kit trötta och somnade inte så jätte länge efter de x)

idag klockan tio for vi utanför tidlöst och sålde fika för brasset, de ä kallt å drygt men vi hade ändå inte så tråkigt ;) söta små människor som köpte! men aja, halv 12 skulle vi samlas på älvåkra för att gå parad som börja kl 12. jag skulle varken gå me fotbollen elr handbollen, utan me brasset, för vi skulle spela x) de som ja är såå grym på! men jaja, så dåligt gick de ju inte iaf. plus att vi fick 100 kr, lätt värt! fast min gick ju sönder av ett litet misstag. fast den går ju att tejpa så de är hel lugnt.

senare ikväll kmr emma hit :D har ingen aning va vi ska hitta på, men ku lär de ju bli! kanske krigar igen, får väl se ;) hon ska iaf sova här så vi har ju tid att göra nå.
vill bara få sagt att jag diggar emmas gästinlägg x) huhu, väldigt sött! love you bejb! ;)<3

XOXO


lisa är en skalbagge

   lisaeliasson                                                                                                                                                                                                hej alla ruttna ekorrar det är emmastenwall who talk! , lisa är en liten fis som alltid ser på dr phil och sexgården!
vilken liten igelkotte, hon har inte så mkt annat för sig på dagarna, hon har alltid fint i sitt rum och är stenrik all the time!
GASSSSSH! hon är fin i bekiki! look sometime. NI SKA BARA SE HENNES BUTT! och en del som heter mustafa motherfucker i efternamn vill touch it ;o menmen.. hon är min lilla igelkotte vän, så hon e bra ändå =)

PUSSOCHPUSSY  /EMMA =)




HENNS LIV?! :O  noway my life! :D

skola i två dagar nu...

kmr aldrig överleva till jul! orkar it skriva nå mer, är alldeles för trött för de just nu x) aja,
kyss på er allihopen, godnatt ;*



skola imorn :(

har inte hänt speciellt mkt idag, var på storstrand idag me julia å miriam :) sen firade vi simon å mamma lite och sen har jag varit på älvåkra och först tittat på våran träning och sen på damernas match, har ingen aning om hur de gick, och tänkte inte ens på att fråga nån heller x) men aja, jag pratade lite me emma efter de ;p fast vi har sååå mkt mer att prata om! :D för de var ett tag sen jag va me hon å så, men i veckan lär de ju bli eftersom hon är hos hennes pappa ;D men ska ta fram lite kläder å så till imorn nu, hade bra (Y) :)

XOXO

luleå, öjebyn, kalix, älvsbyn ;)

luleå, fredag morgon kring halv 10 kom emma, moa och anna-carin och hämtade mej åsså for vi till luleå där vi skulle träffa min syster å shoppa såklart ;D vi hann gå på några affärn innan sara kom fast jag hade inte hittat nå. blablabla, orkar it förklara så mkt om de men när de bara var jag å sara som gick hittade jag två tröjor, en helsvart från h&m och en randig från cubus. sen köpte vi present till mamma som fyllde år idag, fast i fredags var de ju imorgon om ni fattar ;) men sen gick vi till sara och eriks lägenhet som är gode så jätte nära stan och där såg vi en film, "the curious case of Bejamin Button" sen spelade vi lite fotbollsgrejs, fifa elr vad de nu heter x) jag förlora på straffar för att sara hade förklarat fel hur man gjorde ;p sen när erik kom packade dom lite sen gick vi till bussen. då hade jag pratat lite me lasse, julia å miriam. alla tre skulle till storstrand på nå kvällsmöte där som lät ganska kul så då sa sara att jag kunde ta en piteå buss istället för älvsbybuss och så blev de.

öjebyn, jag klev av på buss-station för simon var på max å köpte nå hamburgare åt han å nå kompisar. sen när han fått sin mat åkte vi till storstrand, när jag kom dit började jag prata me miriam å julia och efter ett tag kom elias och sen agnes, hannes och två till mindre killar. sen gick jag, julia å miriam till miriams husvagn för miriam skulle äta lite och efter de gick vi till tältet där dom redan börjat spela, dem var alltså ida, ellen, kajsa, petter, oskar, viktor, och sebastian som spelade/sjöng. när de var slut stannade vi å prata lite lasse, anton å joel. sen sa anton att vi skulle ringa, blablabla. jag tog jackes mobil iaf och ringde till ida och sa att vi hade slagit ner anton så han blödde i halsen, hade stukat lilltån å lite sånt x) de var lite smått kul, för dom hörde it vem de var x) fast de fick dom ju veta lite senare. men jaja, vi var typ ute gode så länge och pratade, fast jag satt mest å lyssnade på lasses ipod. sen började de ett annat möte inne i kapellet så då gick vi in. de var lite små skumt. för miriam var skitvarm och jag var skitkall och vi hade gjort typ samma sak, så vi satt typ och värmde/kylde ner varandra x) aja, dom som spelade var iaf bra och allt där var kuligare än jag trott. vi kom hem kring tolv elr senare x)

kalix, nästa dag, alltså idag for vi till kalix kring 11 och spelade en match. har ingenting att säga om matchen bara att vi hade en sämst domare! och att vi skulle ha vunnit, för han var verkligen sämst! vi förlorade me 3-2, våran målis blev utvisad för ingenting alls! men jaja, vi hade kul i bilen iaf. jag åkte me per, carro, miriam och julia ; )

älvsbyn, när vi kom hem hade jag skit ont i ryggen även fast jag bara suttit i en bil, så jag provade lägga mej på mammas spikmatta, utan tröja elr nå. de är inte så skönt i början men efter ett tag höll jag på att somna : ) men då for jag å mamma och handlade åsså kom julia dit, vi hyrde en film, "dumpad" elr " forgetting sarah marshall"  som den också heter. när vi sett klart filmen satt vi å prata. gode så jätte länge faktiskt, om allt möjligt! sen höll vi på å göra lite frisyrer i julias hår och sen kom mamma och hämta mej. ändå lyckad kväll :D de är ju typ den sista kvällen man kan va uppe före skolan ;s längtar typ till första dan bara för att få träffa dom man typ it träffat, : ) men sen känns de bara jobbigt att börja om. för alla säger typ att åttan är de jobbigaste året ;s ;s ohnoow!!!!! men nu orkar jag inte sitta vid datorn nå mer, ska nog kanske till storstrand imorn igen på ett morgonmöte. och de börjar 11 så då måste man stiga upp tidigt så ska alltså snart lägga mej. men godnatt ;*

XOXO




e'stenvall även idag ;D





emma ringe kring halv tolv elr nå, åsså sen kom hon ett tag där efter. vi såg en film, "mirrors" den var gode så läskig, vågade först inte titta i en spegel efteråt men tillslut tittade vi, och allt var som vanligt ;p sen hade vi inge å göra så vi for å cykla, fast när vi var på fotbollsplan började de regna så då for vi hem, elr inte direkt, vi stannade på ica och köpte glass. nån viol mojj. när vi kom hem började vi se "mr and mrs smith" å åt glssen. den var grymt good! ni som inte smakad den. gör de! ;D

sen böt vi om och åkte till sporthallen, elr vi åt ju middag och lite annat där emellan å så men, aja x) vi hade iaf handbollsträning, fast jag få ju inte va me för min rygg, hata baik! de var alltså en från baik som gjorde illa mej x( jaja de får jag leve me ett tag till.
när vi släppt av emma på träningen for jag å pappa till brandstation. där sprang jag, elr joggade typ på nån tränings grejs som finns där, sen efter ungefär en timma där skulle vi ju då duscha där. åsså när jag går in i duchen kmr de en jättespindel! och jag, håller i mitt schamo, och mosar  jätte spindeln me schampot! äckligt, javet. men vad skulle jag ha gjort? ;o ;)

när jag kom hem såg jag lite friidrott men tröttnade ganska fort, då såg jag lite "scrubs" å annat x) sen blev de så att jag satte mej vid datorn, och blablabla, måste snart börja vända tillbaka dygnet annars lär jag försova mej några ggr när skolan börjar. aja, ska gå ner å plocka upp lite kläder från golvet å så nu. ha de bra :)

XOXO


tisdagen den artonde x)

de blev ungefär som jag tänkt,  dock lite mer folk x)
 
efter jag varit hos erik for jag, julia och emma till älvåkra och spelade lite fotboll, elr emma å julia tittade på en match me nå småa pojkar och jag sparkade boll me herman, han är som gullig ;D sen for julia å emma till emma och hämtade emmas mobil och jag stod uti elkedjan och pratade  i telefon. sen började jag prata lite me emil, gurre å dom. sen när julia å emma kom for vi, emil å gurre hem till mej å skulle se film (: när vi kom hem  hade inte filmen vi skulle se laddat klart, och den andra vi skulle se var på datorn så då skulle evelina ta me en film. jag hade ju då inte fattar hur många de skulle bli som kom till mig, men de blev iaf emma, julia f, evelina, julia k, emil, gurre, olle, erik, viktor och adam. lite mer folk än jag trott alltså x) vi såg "fjorton suger", jag fattade som vanligt ingenting av filmen, men försökte iaf hänga me lite ;) dom stannade ett tag efter filmen, men sen for alla. då vare bara jag, emma å julia f kvar :) fast sen for julia ganska fort efter de å då satt ja å emma kvar å såg lite tv. nu sitter vi då å skriver dehär och ska snart gå ner å göra nå, hörs nån dag då ;)

XOXO


ops!

jag har visst glömt bort att skriva på ett tag x) men jag har ju typ aldrig haft tid me de, för veckan efter umeå sov jag hos nina nån dag, va me danne nån annan dag, och va me emma, och på torsdagen var jag, julia g, hanna sa och julia f till julia f's stuga typ. fredagen var vi på skataudden och firade mormor, lördagen var jag i alvik, söndagen var vi till kiruna och gällivare å spelade fotboll, vi vann mot kiruna me 1-0 och mot gällivare me 10-0. måndagen efter de for jag på läger, "scout och kompis", fast eftersom jag är dålig i ryggen så kunde inte jag göra dom roligaste grejerna, nån slide grej i såpa xD på tisdagen kl 12 kom mamma och hämta mej från lägret för då skulle jag till erik jonsson, han är akupressur, den gången tryckte han typ bara tror ja. de tog typ 40 minuter och sen for jag tillbaka till lillstrand där lägret var. de lägret slutade på onsdan, och samma kväll hade vi match, mot nå luleå lag, vi vann me 1-0,  vi missade avslutningen på lägret men de inte gjorde så mkt precis ;) dagen efter de, torsdag alltså var jag hos erik igen, då tryckte han som vanligt i början men sen skulle han sätta i nålar... jag hade sex stycken på ryggen, en fram på höften, och en på vardera skinka, sen hedde han i lite ström i dom. först var de lite obehagligt men efter ett tag glömde man bort de ;) när jag kom hem efter de packade jag klart min väska och for till lillstrand på ett annat läger, "blåsar läger". de var roligare än de första lägret, plus att de var en natt mer :D de lägret slutade me en konsert på söndagen. och en kramring förstås! samma kväll hade vi match mot arvidsjaur och vann me 2-1, efter den sov jag hos miriam. kom dit gode sent på kvällen så vi somna typ direkt.

igår, var jag då hos miriam, vi var ute och plockade hallon å jordgubbar, satt å prata och lite sånt. sen på kvällen hade vi träning, fast jag får inte träna på hela veckan för min rygg. de suger! efter träningen for jag, miriam och julia f till mej och såg på film, först såg vi " kenny starfighter" sen såg vi "bröllops duellen" efter de for dom hem och jag somnade.

idag, har jag precis stigit upp. jag ska fara ut å springa nu om jag kan för ryggen, annars får jag gå. efter de ska jag va me emma :D och klockan fem ska jag till erik igen. nå mer om idag vet jag inte, och jag vet inte heller när nästa gång jag skriver blir heller, snart iaf. ska börja skriva lite oftare nu. jag har inte satt ut nå bilder nu, men de kmr lite senare. fast då kmr ju dom på min pixbox ;) www.lisaeeliasson.pixbox.se/ 
XOXO

RSS 2.0