the guestblogger :D

hejhej! bästa gästbloggaren miriam är här! :) lisa är påväg att hoppa in i duschen och då ska jag gästblogga är det tänk! muhuhu, måste då ge lite reklam åt min blogg! annars är jag ju ingen riktig gästbloggare ;) KLICKA HÄR! iallafall, vi har packat till imorrn då vi drar på läger igen :) (för er som inte visste så var vi det förra helgen också) och våran trogne och fina bästavän julliskrullis ska självklart med! :D huhuhuh, vi kmr ha grymt kul iallfall ;) önska oss lycka till! eller vänta, det behövs inte.. hahahah jag har kul (a) nej men jaaa ;) hahah bloggtorka bloggtorka bloggtorka bloggtorka :o och jag skriver inte ens i min egna blogg? hur kommer detta att gå?!?!?!?!?

hejjagärintesåserriösmeddettainlägg! huhu
men nu ska jag kila iväg :) förresten! MIN KJOL OCH MINA LINNEN FRÅN H&M KOM IGÅR! :D nu måste jag bara vänta på mina skor och mitt andra linne... :( tråkigt tråkigt!

hahahahahaahahahh
, hejdå.


oooh yeah i like it :)

H&M kom idag :D

Godagens! :)

hade lite tid över nu så jag fick för mig att skriva, de var ju ett tag sen. men iallafall fick mamma ett brev om att de jag beställt från h&m kom idag, men vi har inte hämtat de än men som jag minns så ska de vara två bikinisar och en tröja, så nu är jag 100% redo för sommaren :D eller jag vill hinna åk i kanis mint en gång, sen kan det bli sommar!

i helgen har jag konfaträff i infjärden, ska bli gode kul :) och helgen som varit har jag haft fotboll och handboll plus att jag har varit med lasse. hann mycket den helgen! men de är kul ;>

alltså! dehär är inte så kul!
alla bara växer om mej! snart har jesper växt om mej och han har varit kortast i klassen, piiiinsamt! och jag som vill vara lång ha typ slutat växa :( men de är skönt att Emily, Julia, Miriam och Nina inte växt om mig än! så såå kort är jag ändå inte :)

har haft både matte och svenska prov förra veckan, och vi har fått veta vad vi fick på båda nu ;> jag är ändå stolt! tänker inte säga vad jag fick, men de gick heeeelt oförväntat bra, nog för att jag sa att matteprovet inte var så svårt, men jag trodde ändå jag skulle få sämre! men de är ju tur de :)

jag håller liksom på att bli förkyld nu, inte heller så kul! fast de är tur jag inte har nå handboll eller nå sånt i helgen :) jaja, nu har jag skrivit nog så mycket, tror ändå ingen orkar läsa min blogg men jag skriver ändå ;>

min beställning föresten:



fast vet it hur snugg tröja kommer vara men ;)

nånting jag verkligen vill ha som jag hittade idag när jag var in och tittade på hemsidan var ju ett grymt snygg täckegrej ;)



fast nu ska jag krypa ner i mitt nuvarande täckegrej,
så hade bra, puss ;*





RSS 2.0