Äntligen får jag leka med min syster, lycklig tjej:)

Hallå hallå, sarre här!!

Idag har vi äntligen hämtat hem fjärten (även kallad svettapan), hon har varit på konfaläger i TVÅ veckor.. Hon har haft det bra där borta men fick inte så mkt mat så jag och mamma fläskade upp med burgare på frasses, de var mums :)

Nu har vi precis packat klart (var tvungen hjälpa henne som vanligt för hon är den sämsta i världen på att packa) för imorgon åker hon till halmstad på elitläger med norrbotten, kul kommer hon ha men hon saknar nog sina vänner nu när hon varit borta så länge. På fredag hämtar vi upp henne på kallax för att sedan bege oss till VACKRA PITEÅ för att spela psg!! Sista året för den stora tjejen så det längtar hon till:)

Nu ska vi snart äta palt för hon fick bestämma vad vi skull äta, bra valt av hon tycker jag!!
Hoppas nån orkat läsa detta för ja la ner hela själen i detta inlägg :)
hade så bra, nu ska vi gå ut och träna på vristpassningar innan vi trycker fem, sex paltar var ;)

kramar, Sara E

så här söta var vi för två år sen :)


borta i TVÅ veckor!

Haallåj! jag har snart packat klart, far imorgon till storstrand på
konfaläger i två veckor! alltså kommer jag inte orka skriva i bloggen.

igår tog man ju examen och på kvällen for jag, Julia G, Emily, Miriam och Joel P till Lillstrand. vi spelade volleyboll och grillade. först var de svin mycke mygg, de gick inte ens och vara där före vi gjorde upp eld.
Efter ett tag där for vi och hyrde filmoch sen vidare till Joel. Där såg vi två skräckisar och sen var de bara jag, Emily och Joel kvar. då satt vi och prata och tävlade med snören, gissa vem som vann alla gånger? JAG ;) efter ett tag så somna vi tillslut och sen vakna jag när Emily väckte mig typ 5 och då väckte vi joel, packade ihop och for hem och l'mnade joel som hade somnat igen. så kring halv 6 imorse gick jag och Emily hem.

idag vaknade jag när sara kom in och hoppade på mig, då var klockan nånting över 2. efter en stund när jag klivit upp och ätit lunch och alt de gick vi ner till Nilssons för Agnes fyllde år! där var Judith så jag var mest me hon. Hon hade varit lekledare på Agnes barnkalas, skojsigt ;)

efter ett tag där for jag hem och sen dess har jag börjat packa,
varit på Lillstrand och nu ska jag på att packa klart.

HA DE SÅ BRA! -Lisa


SOMMARLOV! ;)







and it's only begun ;);)

älska domarna!

kom nyss hem från en match. Norrsken-Bergnäset, 1-2. blev helt galen på domarn! han måste ha varit köpt, de var helt sjukt va dålig han var.. och jag säger inte bara de för att vi förlora utan han var verkligen sämst! men jag ska sluta klaga, han kanske behövde pengarna..



idag har jag varit med Emily och Fredrika. vi har dansat sånt här wii spel, de var svinkul fast man fick typ träningsvärk i armen efter första låten. sen såg vi slutet på nån psykofilm.



Puss -Lisa


vart tog värmen vägen?

jag tycker faktiskt att de kan bli lite varmare! de är ju examen på fredag, de måste va bra väder på examen annars.. då kan man inte bada!!


om livet ändå var som en jordgubbe, 
nä ja skoja bara! gud så tråkigt ... men gott!!! 

vet att jag är ojämn med inlägg, men sånt är livet ;) -Lisa



spelning, Lasse! klippagräs

Halloj :) idag har var de elevrådets nåntingdag och då var de...brännbollsturnering! och vilken klass vann av åttorna? jo 8A, och vilken klass storförlora mot 9C? också vi! vi gjorde de mesta; vann, förlora, klaga på domarn, fick glass och endel smartbarn hade ju vattenkrig.. inte jag alltså!

i lördags hade vi spelning på storforsen för de var nån utställning där eller nå, precis efter sista låten på fösta grejse börja de regna, så vi hade gode tur då. sen spelade vi en gång till och sen var de slut, vilket ledde till att vi åkte hem. då började jag och sara rensa hennes/mitt rum och blabla.. sen kom lasse och efter ett tag kom mormor och lena, vi åt svin god mat och efter den bar de av till konsum för att köpa godis (som vanligt). efter de hände lite annat mojs och sen på kvällen började jag å lasse se "luftslottet som sprängdes", men vi orkade klart inte se hela filmen, den är väl typ 3 timmar eller nå sånt.. iallafall så gick vi väl å la oss kring då.

på söndan skulle vi spela i kyrkan på nationaldagen så då kunde man inte dryga kvar i sängen. fast de var ändå inte tidigt vi skulle dit så sovmorgon fick man iallafall. efter spelningen for då lasse hem och då gjorde jag absolut ingenting på resten av dan!

idag har jag även klipp gräset för första gången! plus att jag fick ju pengar för de :) men mitt under klippningen blev jag uttråkad och ville lyssna på musik men då vågade jag inte stänga av gräsklipparn och gå och hämta lurarna för jag visste inte om jag skulle få igång den igen. så till nästa gång måste jag fixa musik före jag börjar! tips till alla som måste klippa gräset ;)

ett annat tips är även låten save tonight med E.M.D, vet att låten är jätte gammal men den blev mycke bättre nu ;)



Och om ni minns Mister cool med Snook som man lyssnade på för X antal år sen så har ju Oskar Linnros satsa på solo med bland annat Från och med Du, kanske inte den bästa låten, men bättre än jag förväntat mig när man hört mister cool!



vet att de blev lite för långt men de var allt från mig -Lisa




juste! halvblondinen!!

kom just på att jag har ju blivit halvblond jag skulle egentligen bara slinga lite men eftersom jag inte har så tjockt hår utan jag har verkligen jättetunt så blev de slingor på ena idan och lite mindre slingor på andra så jag är lite halvblond. plus att nu är de ju lite gult men de fixar jag med silvershampo och får hopppas de blir bättre tilll examen ;)

har faktist städat rummet idag! pappa fyller ju år så jag gjorde de direkt när jag vaknat vilket var kring 1 eftersom jag inte var på skolan. jag orkade verkigen inte! jag kan ju inte prata och vi skulle ändå vandra och de är inte så bra när man är sjuk så jag stannade hemma ;)

byebye -Lisa



paddling sen sjuk

Tjabba ;)

i tisdag var jag och paddlade med min klass och halva 8b, först paddlade vi i en å och sen öven en sjö.. när vi kom fram badade endel och vi körde femkamp och annat kul. åsså skulle vi förstås sova i tält och de var typ nollgradigt under natten. nästa dag hade kom inger som är svenska lärare också hade vi en svenska lektion där vi skulle skriva och ta kort och göra ett collage, efter de börja vi packa ihop och började våran vandring. vi skull gå 3,5 km så de var inte speciellt långt. men då hade man ju en svin tung fjällväska på ryggen så de  blev gode jobbigt..  nu har jag iaf blivit sjuk! låter som en kille i målbrottet och hostar, fast idag har jag faktiskt blivit bättre så imorgon hoppas jag att de är bra :)

gruppbilder från när vi stannade under själva paddlingen:


Joel, Jag, Jim och Miriam ;) vi vann två av tre grenar tror ja!


Hanna, Agnes, Nisse, Jocke och Jonas, himla snyggt med byxorna sådär!


Överst: Emil och Emma,     Underst: Simon och Hannah :)

Andra bilder ska jag försöka lägga upp på facebook nån gång ;)

Puss -Lisa


RSS 2.0