halvdöd på läktarn ;o

idag, på morgonen har jag varit ute och spela tennis grejse och fotboll me sara ;d sen var jag tvungen att packa husvagne, far ju till pite imorn ;> efter de kom nina åsså cyklade vi till lillstrand och bada =) idag var de inte alls lika kallt som förra gången. och de bästaste är ju att man rinner nästan hela vägen hem ;D

när jag hade ätit  midda for jag å träna, och efter de hade pojkar 95-93 match så då stanna jag, julia och moa och titta .. och sen kom nina ;p nina och julia höll typ på att döda mej där på läktarn, typ julia höll för munnen och näsan samtidigt skit länge ;o trodde allvarligt att jag skulle dö! menmen, jag lever än ;) och nu sitter jag, moa och nina och har nyss spelat de där tennis grejse igen, vi hade turnering, jag vann :D fast nu ser i film, ska gå å va lite social nu ;)

pusshej ;*

m&j all day long ;>

idag har jag varit me miriam och julia nästan hela dagen, vi börja vara hos miriam ;p men sen var hon försenad till tandläkarn för andra gången, så då for jag och julia till mig och böt om, grymt varmt blidde de ju tillslut efter regnet x) sen då miriam var klar for vi på mim och kolla på kläder, jag köpte svarta jeansleggings och ett vitt lite pösigt linne ;) å efter de for jag å miriam till mig och åt plättar och spelade lite av tennis grejse. Sen skjuttsa min madre oss förbi julia och hämta hon och sen vidare till lillstrand. f u c k  va kallt och myggigt de va alltså!
 
på kvällen, då kring nio for vi till julia och såg fotboll, sverige-serbien u 21 elr nå sånt var de,  3-1 till sverige vart de iaf ;D efter de och lite "so you think you can dance" hojjade jag hemmåt och såg lite "2½men" =) nu äre nå myskoprogram på tv så jag tror jag ska börja små packa till psg och sen sova kanske ;>

go´natt ;*

hem ljuva hem?

jag kom nyss hem från judith, där hade jag varit i ungefär 25 timmar ;D där kunde man typ gå runt i shorts och linne, vilket judith gjorde ;) och  här är de inte alls lika varmt! :( de finns så mkt man kan göra hos judith, och absolut ingenting här, så de var ingen höjdare att komma hem precis.. ikväll skulle min syster färga mitt hår, men hon har farit till lägenheten i lule utan att säga nå. hur snällt är de? ;o aja, nu ska jag äta.

hadegött, ;*


hasalalabala!

haahasjs

RSS 2.0