MIRIAM!

Guten tag! sitter här med Miriam och har sett tre avsnitt av One Tree Hill, ikväll ska vi på dehära kulturmenyn och se vad de kan vara förnå.
Jag kan bara erkänna att jag och Miriam är experter på tyska vi kan säga God dag, Tack för korven, ett, två, tre! Guten tag, Danke für die brautwurst (fast när vi kollade på google translate betydde brautwurst brud och korv) och eins zwei drei.

miriam från år 2009!

men nu måste vi skynda oss iväg. pussciao!


SKOLKORT! ;D

ja, man kan bara säga en sak! vi kommer lätt vara snyggast i skolkatalogen..


 
HA EN TREVLIG KVÄLL!


då var man konfirmerad..

Go'kväll, i fredags hade vi konfirmartions återträff. och eftersom jag var borta när jag egntligen skulle konfas så blev jag de då. vi var i bergsviken och sov över där till lördag. jag har lite bilder därifrån men de orkar jag inte ladda upp nu. de gör jag nog imorn.

Idag hade vi match i Kalix mot Assi 2. de blev 0-0, fast vi hade typ 100 lägen, men de blev ribba och målisen gjorde några jätte snygga räddningar. det var sista matchen för i år. tråkigt men sant! ;(

nu måste jag börja packa, för imorgon har vi idrott, de blir orientering i byn. ganska kul faktiskt. byebybe ;*


Emma E, Jag, Emma L, Miriam och Danne    (Emma E's bild)



Träning ikväll!

kom hem från en jätte dryg dag i skolan. hata torsdagar! är helt slut i huvet, orkade verkligen inte cykla hem så jag tiggde lite skjus med Simon D och Joel J. Och nu måste jag egentligen packa till träninen för vi far kl 5 men jag måste samla ork först. måste läsa So och jobba med slöjden, blääh!!

jaja, slut klagat nu. Nu måste jag verkligen ta tag i packningen så jag hinner äta också. äta får man ju inte glömma ;)

hade gött!



Skärpning!

De var väl inte precis igår jag uppdaterade bloggen, men jag tog en hemlig paus (låtsas vi som) men nu tog jag mig äntligen tid att skriva. fast jag har egentligen inget att skriva occh nu sitter jag bara och svamlar..

På fredag ska jag iaf konfirmeras, lite efter men "bättre sent än aldrig" eller hur?
Då kommer släkten på lördag och de blir go'mat och kanske nån present, jag har bara önskat mig en locktång och en hårddisk så jag kan ladda ner filmer. nejnej! inte ska jag ladda ner, de är ju olagligt! jag ska bara lägga in bilder på den..

jaja, nog med svamlet ikväll. GODNATT!


är sommaren tillbaka? ;)

Idag när jag kom hem efter skolan var de 21 grader! och de skulle ju vara varmt hela veckan tror ja. oh yes. synd bara att man går i skolan.. men de får man leva med, nu måste jag packa till imorgon då är de idrott.


kände bara för att visa snigeln som kleta sig upp för fönstret
 när vi skulle sova en gång i tiden..


Puss -Lisa


Nästan sjuk..

Tjabba! ;p Sitter nu och ser på tv, har jätte ont i huvet och i halsen. Håller på att sprängas! Men de blir nog bättre efter lite sömn. Det måste de bli iaf för imorgon har jag handboll och sen drar jag till Lasse. På Söndaghar jag match i Malmberget så då åker vi halv 9 på morgonen och kommer hem sent på kvällen.

Men nu ska jag bara packa upp och sen krypa ner i säng,
känns som mitt huvud är jätte tungt då den passar nog brapå kudden.

Vandringen,




Ha de bäst! -Lisa


RSS 2.0