sjuk men ändå glad ;>

tjo :)

för några timmar sen sa min pappa åt mej att kolla tempen, han måste typ va synsk eller nå. för jag hade it sagt att jag kände mej varm eller nå sånt. men då sen när den piper så såklart har jag lite feber. Så då fick jag stanna hemma hela kvällen, kul ens? nä! plus att jag it fick va me på tråningen eller stå och sälja fika med juia, fast stå och sälja fika kanske inte är sådär jätte kul precis, men träffa julia och kanske emily och emma hade jag gärna vela göra ;) men om jag är frisk imorn så ska jag ju till emily, de kmr bli råkul ;D iallafall, min dag före febern och dagen igår har varit hur bra som helst, har varit med lasse alltså ;) de blev mer lyckat än förra gången, för nu kom iaf inte simon och skulle ta hem massa kompisar som skulle ha tv:n x) huhu, men imorse steg vi upp där kring tolv/halv ett, bullens korv till frukost och sen scrubs, tråkigt bara att han tog bussen hem 15.20.

men nu ska jag se en film med min moder, pusshej ;*



handboll, USM steg 1

TABELL SP V O F +/- P +/-
1.  Skuru IK 4 4 0 0 83 - 36 8 47
2.  Älvsby IF HK 4 2 0 2 59 - 59 4 0
3.  Enköpings HF 4 2 0 2 44 - 60 4 -16
4.  Strands IF 4 1 0 3 50 - 59 2 -9
5.  Årsta AIK 4 1 0 3 54 - 76 2 -22



vi gick vidare till steg tre ;D yey!



moaärensmurf ;)




sexiga kinapojkar, bästaste låten alltså! ;>


tomt liksom :/

tjosan ;>

idag på idrotten spelade vi innebandy, jag var malis. jag kan bara säga en sak, jag ska absolut inte satsa på de, inte bara för min skull, för allas skull. aja, sista lektionen hade vi matteprov. jag tror inte de gick nå bra, fastnade på massa tal som egentligen är jätte lätta x)

Precis när jag kommit ut ur skolan och går till min cykel, får jag ett sms av min bror:
"Ragnar vilar nu i frid.
 var hos veterinären,
 visade sig att han hade
 kronisk njursvikt, vilket
 inte går att göra nåt åt"
Så nu har vi ingen katt kvar alls, huset käns helt tomt liksom. De är som lite tråkigt, jag och simon funderar på att köpa en ny ;> får väl se hur de blir med de.

Ikväll ska vi iaf och äta hos mormor och efter de måste jag börja packa. Far ju till hudiksvall på lördag morgon. HANDBOLLS SM ;D  men imorgon ska jag vara med lasse :D hoppas bara jag hinner med bussen! jaja, nu ska vi fara, pusshej ;*




förlovad? =)

hej allla glada :)

idag på skolan hade jag en ring på mej, asså typ en inte så stor, åsså om man vred på den blev den helsilvrig. de såg nästan ut som en förlovningsring så då sa jag till johan "kolla johan! jag har förlovat mej" åsså visa jag ringen, han typ "åhå, i sånna fall vet jag då me vem" och de lät verkligen som han trodde på de, hahha x) han är som lejd ändå.

söjn såg ringen ut
  
som vanligt                            "förlovnings" ring
    

så lättlurad johan är ändå ;) huhu, jaja pusshej ;* 



handboll! :D

hola ;>

lördagen började ju bra x) vaknade typ 7 och kring 8 var jag på sporthallen, då tog vi lagfoto och lite sånt och sen började vi värma upp. vi spelade mot strömnäs och vann, fast med hur mkt minns jag inte =) sen tittade vi på andra matcher tills de var vi igen, då spelade vi mot kiruna 95 och vann den me :) och efter den matchen kom lasse och då gick han, jag, julia och miriam till mej och typ, ja vad ska man kalla de? typ kuddkrig elr nå x) och sen såg vi lite scrubs innan vi for tillbaka till sporthallen. mitt lag hade en till match, fast den spelade inte jag eftersom de var bara en träningsmatch och jag är ju fortfarande inte så bra i ryggen ;s måste spara mej till sm ;D
jaja, den matchen var mot boden 95 och vi förlora med ett mål som dom gjorde i sista sekunden :/ lite surt ändå!


ÄIF flickor 95/96 =)

men iallafall, efter den kom min snälla bror simon och hämta oss, när vi kom hem (asså me "vi" menar jag just nu jag och lasse) så såg vi lite scrubs i vardagsrummet uppe, åsså efter ett tag kom min bror in "hur ska jag säga dehär på ett snällt sätt? de kommer hit några kompisar och vi ska ha tv:n på en halvtimma" man typ "jaha, snällt" men så då gick vi ner på byn å köpte godis och gick tillbaka, de var gode så kallt ute men vi överevde iaf. när vi kom tebax hade min mor också kommit hem, så vi var mest på mitt rum. kanske låter tråkigt, men de var de absolut inte =) även fast jag var hur trött som helst x) jag somnade gode så fort efter lasse farit ;>

idag vaknade jag kring 8 och kring 9 var jag på sporthallen, de andra Älvsbylaget hade match då så vi satt på läktarn å hejade ;D sen hade vi match klockan 11 mot kiruna 96, vann med 34-2 så de var ganska kul :) sedan gick jag i duschen, för då hade vi bara en träningsmatch kvar och jag var inte alls bra i ryggen. den matchen var mot lillpietå 96 och dom gjorde avgörande målet precis i sista sekunderna, samma som mot boden :/ aja, de gjorde ju inte så mkt eftersom de bara var en träningsmatch.

imorn har min klass sovmorgon till 10.25 så ikväll ska jag till emily och sova där, vi ska troligtvis se en skräckis ;D mohaha, kulkul :D men nu måste jag packa lite å sånt dära,
ååh, har bara en sak i hjärnan just nu och jag håller på att bli galen! de är såå sjukt,  
saknar dej så himla mkt alltså :)

XOXO


"han vill ha mej"

tjahallå ;>

idag efter kolan tog johan min och emilys väska och jag jagade han runt hela skolan, upp och ner typ tusen gånger och tillslut fick jag den :) åsså när jag kom ut sprang han iväg med min cykel, fast sen kom vi fram till att han kunde skjutsa mej till busstation, för johan åker ju buss hem. åsså när vi sprungit över vägen och jag ska precis kliva på cykeln kör de förbi en bil åsså säger johan
-åh, såg ni han i bilen? han titta på mej, han vill ha mej! :D
huhu,och sen när vi körde iväg kändes de inte så stabilt, och helt plötsligt utan förvarningar kör han upp på bakhjulet ;o och jag satt ju på pakethållarn, så jag skriker som as. och alla stirrar, ojoj x)

sen när jag och emily kom hem till mej visade jag henne några läskiga klipp, de var svin kul! för då blev hon så rädd att hon fes och sprang å la sej i soffan och asgarva x) och sen städade vi mitt rum, de var mkt roligare när man var två, plus att vi typ sjöng gode mkt också ;) och när rummet var städat fanns de mkt plats, så jag körde lite fina mooovzz, huhu ;> gillar stavningen där! och sen åt vi och gick ner på byn, för då hade jag träning :)


maja, emily och jag testar mössor ;>    en man i ett skåp, elr de ska föreställa
                                                               de iaf ;) emilys konstverk ;D


på handbollen kallade fredde mej "lillamy" igen, vilket jag trodde han glömt bort. men nejdå! x) och mats sa att jag hade långa ledningar, himla snällt alltså =) plus att jag fick min matchkläder, numero 20 fick jag, de var typ de lägstaste numret av alla kläder som gavs ut idag x)

men nu måste jag sova, har engelskaprov och klädsim imorn,  yippie! -.-
aja, imorn äre närmare lördag än idag iaf, å de är bra :) där var jag riktigt klyftig, eller hur? ;)
och juste, får ju inte glömma att jag ska till piteå med emm och kanske emily imorn, och sen på kvällen ska jag, emma och linda ut å äta och sen hyra en film :) de kommer garanterat bli kul ;D
jaja, godnatt ;*

XOXO


46 kr? ooooops :$

asså idag! ojojoj x) då vare ju 3.90 på ica så tänkte jag å nina fara å köpa lite karra och sen till mej och se en film. åsså när vi plockat klart godiset vägde vi de, de blev typ 15 kr var, ungefär :) elr 16 kanske, jaja.  vi hade me oss 40 kroner så vi visste ju att de skulle räcka å så, så då gick vi till kassan där mats (min granne) satt åsså när han tryckt in allt så sa han att de blev 46 kronnor. vi typ "oj, jaha, öööh" så då frågade han ju va de var å då sa jag att vi bara hade 40 kronor ; ) och då var han så snäll å sa "jaha, jamen de är lugnt" åsså tog han nå pengar som finns där brevid typ ;D liiiite smått pinsamt alltså, men vad skulle vi ha gjort?! de måste ju ha varit nå fel på antingen hans elr den andra vågen. men jaja, de får vi leva me ;)

jo föresten! jag har ju opererat mej idag ;o en näs och överläpp operation, helt smärtfri ;> nästan gratis också, plus att den inte satt i så länge ;) den operationen är även kallad "tejp" huhu;> vi tog lite bilder, finns dock inte på min blogg, men på ninas snart tror  jag :) hennes bloggadress finns på hennes gästblogginlägg hon skrev idag, pila neråt alltså ;)

och i helgen, ooooh..... längtar grymt mkt! för på lördag, då är de handbollscup :D:D men de är inte allt ;o snygg-Lars kommer till älvsbyn också! yey ;D jamena tänk själv liksom, han är den finaste på jorden, och han kommer för att träffa mej :) de är heeelt sjukt bra ;> huhu, nu verkar jag verkligen helt galen. men men, sån är jag. elr sån blir jag ;)

imorgon skulle egentligen jag, emma och emily elr nån fler kanske till piteå och shoppa typ. men då måste jag städa rummet annars kmr att på golvet hamna i en sopsäck, och de är väääldigt mkt. så de suger ganska så hårt! men då kanske vi ska fara dit på fredag elr nå istället :) fast jag har egentligen ingenting jag måste köpa, men man hittar ju oftast nått ;)

jaja, imorn äre bad iaf ;> de är gode så kul, förutom att jag inte gillar min bikini x) den ser jätte knasig ut, men så får de va, finns nog ingen som bryr sej så speciellt. men nu måste jag packa och lite sånt, godnatt ;*

XOXO



Ninni här =)

hej alla glada! nu är de Ninni som skriver , jag är en glad och social tjej på 13 vintrar :) min hobby är att spela wow och cs ;D kan sitta i flera timmar ;o ;) . nää ..

NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINAAAAAAAAAAAA


bloggens första videoklipp ;D

jag, emelie och pontus ;D ni behöver ju inte kolla så noga, klänningarna är lite väl korta! xD



höll på att tappa dojjan i slutet också ;>

XOXO ;*


bilder från lycksele ;)

hitta lite bilder från i lördags på julias blogg http://www.juliagudmundsson.blogg.se ;)


julia och pontus kom etta i sin grupp, och micke (till höger) och frida
kom trea :)



judith, martin och moa kom tvåa i sin dubbelbugg :D



ida, micke och frida kom två och jag, pontus och emelie kom ju etta :D
ni ser ju hur klänningrna ser ut, och vi satt och klippte varenda sån där frans x)



"frostdansen 2009 1:a DUB/DJD/DVD"
visst var den snygg? ;) och vi fick den största! yey ;)



Emelie, Moa och Julia :) :)


XOXO


lycksele! ;D

igår på morgon for jag med dansdraget till lycksele på en tävling, sov ungefär hela resan dit :) åkte dit med kjell, maria, emelie och julia. sen när vi kom dit började jag och emelie klippa i våra klänningar eftersom den hr fransar som pontus kan fastna i ;s de tog ca 2 timmar, mindre än förväntat faktiskt ;) aja, vi skulle dansa mot micke, frida och ida, och en annat par som dansa i vuxen :S jag var asnervös! mer nervös än jag var när vi dansade i sm, och jag har ingen aning varför, kanske för lyftet elr nå. men if så kändes de inte så bra efter vi dansat och var helt säkra att vi skulle komma sist, men helt utan att jag fatta nånting så hade dom ropat upp trean och tvåan, och de var inte vi. blev typ i chocktillstånd när dom ropa upp vårat nummer som etta ! har typ fortfarande inte fattat x)

på vägen hem åkte jag me astrid, göran, martin och marcus ;) jag var hur övertrött som helst! skrattade typ hela tiden medans vi var på restaurangen, och sen när vi kom till bilen slocknade jag direkt ;D även fast jag var tvungen att sitta i mitten för att marcus (marus) lyfte upp mej, gjorde mej till en boll och kasta in mej i bilen. bara för att jag var minst? pff.. jamena, hallå? x)

jaja , jag gillar min uppdatering, elr inte! x) men jag orkr bara adrig skriva, menmen, sån är jag ;)

puss godnatt ;*


RSS 2.0