UMEÅ IMORN!

Tja, jag har egentligen gått oc lagt mig fast jag är inte speciellt trött så jag försöka läsa mig trött men de går inte så bra så då skreiver jag i bloggen..

Äntligen UMEÅ! de kommer bli svin skoj, de är nästan roligare än PSG för då sover man tillsammans laget på en skola. Fast helst skulle jag vilja bo på hotel ;)

jaja, ska försöka sova nu då, kanske uppdaterar hur de går medans jag är där..

Puss -Lisa


-


Om insparken!

De hade jag ju glömt skriva, vi var ju utklädda till 80-tal. (kommer bilder nån annan dag, annars finns de på facebook) När vi kom dit fick vi som skulle bli insparkade vara lagledare för var sitt lag och välja ut två lagmedlemmar, jag valde Amanda och Annis. Sen började vi med en Skattjakt, jag kommer inte ihåg allt man skulle hitta med de var ungefär; en häst med päls, bonde i stövlar, rullator, sju olika blommor, en våg, vägskylt, skoknäkt, skolbänk och lite annat. Mitt lag hittade allt, och vi var de enda laget som kom de en riktig häst! Amanda gick och frågade om hon fick låna en såndär liten och de fick hon ;)

Andra saken vi gjorde var tipsrunda och sen skjuta med luftgevär. Sista tävlingen var Norsk fyla eller vad den nu heter. Man springen fram till en pinne, snurrar 7 varv runt och sen på tillbaka vägen ska man skjuta en boll i ett litet mål, ochom man missar måste man göra om tills man prickar och de är inte så lätt när man är yr.

Efter den var de middag, de blev klyftpotatis med nå filé (fläsk filé tror ja). Sen till efterrätt var de Marrängswisch (vet inte stavningen) och efter de gjorde nå helt sjuka lekar som jag inte orkar förklara, men man hade iaf en sopborste och en toa rulle i den ena och massa toa rullar staplade på varan i den andra leken och den tredje itter man vid bordet och skickar en bordklapp med händer korsade med den bredvids.

ojoj vad långt detta blev, men de var insparken också, den började kl 14.30 och vi for hem kring 23.00. Hoppas iaf nån orkar läsa ;)

Ha de bra! -Lisa


Nästan klar ;)

Tjabba! Jag är nästan klar med mitt rum, vi har sänkt sängen, flyttat de stora hyllorna och satt upp den nya lampan. De som är kvar är; dom nya gardinera, ny stor spegel, flytta en liten hylla och upp de nå tavlor. fast de hinner vi inte idag för jag har träning klockan 5 och sen kommer Lasse. imorgon ska jag ta blodprov! jag är jätte nervös för jag ska ta de i Älvsbyn och dom är inte å bra här, sist gjorde de jätte ont och de har de aldrig gjort på nått annat ställe! Sen får vi se hur de går på träningen ikväll om jag ska spela match med Norrsken div 4 imorgon kväll. men jaja, nu ska jag plocka ihop lite små saker och sen blir de träning som sagt!

Pusshej -Lisa


SOOOOVAA!

Nu ska gå och lägga mig.. jag har träning imorgon kl 12.00, och jag kom hem för typ en halv timma sen från en super rolig inspark! dom som blev insparkade var; Jag, Moa B, Hanna S och Stina. Vi fick välja lagmedlemmar och tävlade mot varan. Gissa vilket lag som vann ;) (kommer mer om insparken imorn när jag är lite piggare)

GO'NATT -Lisa




badat med Agnes

Hallå! Jag kom nyss hem från att ha varit hos Annika och Agnes och badat i deras pool. De var 23 grader i vattnet fast de kändes kallare. Jag och Agnes har jagat sjöjungfruar och "åkt båt" i vattnet (lekt alltså) för er som inte vet är Agnes 5 år.

nu ska jag och mamma baka och senare ikväll har jag träning.

igår när jg skulle sova fick jag två sms, de var från två helt olika personer men sms:en kom direkt efter varan. När jag läst båda kollade jag när dom kom, vilken tid alltså och då stod de 00.13 och sen när jag kollade på mobilen var klockan var, var den 00.11! jag kollade igen och fattade inte riktigt hur de kunde bli så..

Ha en bra dag! -Lisa




bilder från stockholm ;)



ser ut som två helt vanliga linnen, men inte om man vänder på dom ;)





Allt från mig -Lisa


hemma också bort igen ;)

Holla! nu håller jag på att packa, jag ska på KRIK-lägret på Lillstand. så de blev bara en natt hemma, inte för att de gör nå. men de blir lite jobbigt med packningen, hinner knappt packa upp åsså ska man börja packa igen...

jag hinner inte lägga ut nå bider från stockholm än för jag har lite stressigt nu eftersom de börjar kl 4. jag har bara tagit en snabb packningspaus, viket jag egentligen inte har tid med..

om jag orkar kommer jag uppdaterar bloggen under helgen annars lägger jag ut bilder och sånt på måndag.

Ha de gött! -Lisa


Tredje dagen i stockholm!

Första dan gick vi på stan hela dagen, jag köpte 8 olika plagg, 6 av dom var helsvarta fast de märkte jag inte förrän vi kom till husvagnen. men men så kan de bli..

Andra dagen började vi med att gå till stranden, efter några timmar där åt vi och sen for jag och Sara in till stan igen och sen vidare till Grönalund. Vi åkte allt utom barnkarusellerna, till och med Fritt Fall Tilt och Insane! de var hur kul som helst.



sen gick vi såklart i lustiga huset och skrattkamaren..



Tredje dagen (vilket är idag) ska vi börja resan uppåt. vi ska troligtvis stanna på en camping i iggesund.
Så nu ska jag börja packa.. (de kommer mer bilder när jag kommit hem)..

Adios -Lisa





Mot stockholm

Godkväll :) då var man påväg till Stockholm, sitter i bilen nu och kör precis över högakustenbron. Igår fick jag ju med mig Lars Badkrukan Ullberg och bada, de var väl inte de bästa badvädret precis men de gick ändå. Enligt mig var de inte så kallt i vattnet men Lasse kan ju säga nå annat ;) Jaja, här åskar de och nu ska jag försöka sova igen, de är ganska drygt att åka bil. Ha de bäst! -Lisa

Moppe-tur med Julia :)

Idag hade jag nästan inga planer, förutom att jag och sara for å sprang. Fast då gjorde hon illa foten så då gick vi tillbaka. Sen gjorde jag absolut ingenting, föräns kring 4.. då ringde Julia och frågade om jag ville följa ut å åka moppe, klart jag ville de! först for vi bara runt i byn och sen for vi en sväng till Lillstrand, först var de mulet men när vi kom ner till vattnet blev de varmt och soligt, man blev som sugen på att hoppa i!

Julia hann inte undan från kameran ;)


Ciaociao -Lisa


Huvudstaden here we come!

Planerna om stockholm: På söndag åker jag och sara buss från Piteå till Skellefteå där vi åker med våra föräldrar till Stockhom med husvagnen. Vi stannar en bit utanför på en camping, då far mamma och pappa till Åland. och jag och Sara far och shoppar en dag och Grönalund nästa dag. sen kommer föräldrarna tillbaka och vi börjar resan hemåt.

Men före de hinner de ju vara både Fredag och Lördag. Imorgon (fredag) ska jag nog mest ta de lugnt, packa klart allt och kanske följer Sara ut och springer. På Lördag tar jag bussen till Piteå och sen vidare till Norrfjärden, till Lasse alltså. Där stannar jag till söndag då jag tar bussen till Piteå igen och sen planerna där uppe.

Lyckad vecka har de varit också, har varit med Miriam, Emily, Fredrika, Julia G, Hanna Sa och Nina, fast inte samtidigt. men jag har bl.a. varit på  marknade med Emily och Fredrika, de var ovanligt roligt i år. ingen komentar varför..

Ha de bra -Lisa





bilder och en film från HALMSTAD!

Jag är inte galen i Ola även fast de kan se ut så ibland..


såhär nära kom Ola Svensson min kamera! jag hade ingen zoom då.
plus att han tittar rätt in i den ;)


 





Jag & Ola, typ BFF's nu!



Tomas Dileva åkte samma flyg som vi, ohyes!


HENKE LARSSON åt på samma ställe som vi ätit på!


Propell-flygplanet som vi åkte från Stockholm till Halmstad. Höll på att
dö hela resan, de kändes verkligen som vi skulle störta! de var hemskt

Puss -Lisa


miriam ikväll!

efter två veckors konfaläger, nästan en hel vecka i halmstad och en helg på summergames är jag hemma nu, har fotbollsuppehåll så nu är de verkligen sommarlov! ;D har bilder jag måste lägga upp, på Henke Larsson, Ola Svensson och den bästa av alla! Tomas Dileva, yää! :D men jag hinner inte nu för nu ska jag bara byta om och sen drar jag och miriam på konsum och sen vet man aldrig vad som händer ikväll :D

ciaociao -Lisa



RSS 2.0