jabbadabbadooo..

..Känner jag egentligen inte för att ryta just nu! är totally slut i hela kroppen. Ska somna till en film nu och imorgon blir de tandläkarn, inte min favvo pecis. Fast imorgon ska jag bara på koll. helt OK!

Idag fick Sara sin försenade födelsedagspresent, som var en vit t-shirt som såg ut såhär;

Framsida


Baksida

sleep tight..
over and out!


Proppad dag!

Godermorgen! Nu måste jag äta frukost för snart har jag handboll och efter den ska jag till Piteå på fotbollsavslutning occh sen när jag kommer hem ska jag va med Hanna, Maja, Anna och kanske nån mer :) "vilken härlig da'!"


OLIVIA JOHANSSON..

flickan som gör mig galen! (på ett bra sätt). Har verklign saknat hon under praoveckorna, hon är en orsak att jag längtat till skolan. Tycker verkligen om våra samtal som handlar om allt möjligt! Nu kanske de låter som att jag är kär i Olli, men de är jag inte, inte för att de är nå fel med att va kär i en tjej.. Men bara så ni vet!

Ska egentligen sova nu, men jag blev hungrig så jag tog en kvällsmack och då blev jag pigg och nu försöker jag tötta mig med datorn, lyckas faktiskt gode bra, ögonen känns grymt tunga och fingrarna går himla segt (tummen upp på de).

Ha sett ett One Tree Hill avsnitt ikväll, efter jag varit hos Nissepisse med lite annat folk. Jag skulle egentligen se ett till men de slutade lyckligt och då känns det mycket bättre att avsluta så för kvällen.

Nattinatti allesammans, slänger in en bild på Mig (ny hårfärg) och Olli!



Färgat håret!

Tjenamoss! Igår färgade jag Saras hår och Sara färgade mitt hår hos on, jag råkade göra lite fel men de nämner jag inte. De blev ungefär som de skulle, lite mörkare bara, men jaja. man lyckad ju nästan aldrig få som man vill.. Det blev lite röd/orange (kommer blid på de senare).
Tomorrow ska jag tillbaka till Luleå på sista Prao-dagen och sen tillbaka hit för träning. Sen på kvällen ska jag och Olli hitta på nå kul!

HALLOWEEN I HELGEN! Scaaaary..


SO CUTE!


Balla Da Li Di La!

Hade inget att göra så jag såg lite idolklipp och kom på att dom har ingen rolig i år, typ balla da li Andreas! Han var lätt min favvo! <3



Snacka om sexig dans!



Hos Sarre!

Go'kväll.. Har nyss kommit till Sara från Piteå, har varit på nå trumgrejs (typ konsert fast ändå inte), inte riktigt vad jag förväntat mig men de gick väl att lyssna på. Om man blundade blev de snäppet bättre ;)

Sitter just nu och ser 2½ men medan Sara babblar i telefon. Hon måste gå och lägga sig tidigt för hon ska upp jätte tidigt imorn,så då får jag sitta uppe själv och se One Tree Hill, men de kanske jag inte är ensam om att göra(Olli ;)) haha. Vi borde se tillsammans nån gång, så slipper vi sitta och gråta i två olika delar av Älvsbyn!

Nog snack om de, ska börja se nu.. Ha de gött ;*


footbolll!

Morsning! de känns som om de var jättelänge sen jag spelade fotboll. kanske för att de var de! typ två veckor.. men ikväll drar jag, Nina, Hanna till Bergviken och tränar, kulkul! :)

slänger in en bild från förra sommarn!





F**K YOU!

Tjabba! Jag känner så här att jag är inte precis den bästa på att uppdatera bloggen,  jag ska nog inte ha någon egentligen. menmen nu är de ju så att jag vill de och jag uppdaterar när jag känner för de ;)

Sitter nu och väntar på Olli. Vet inte riktigt vad vi ska göra, kanske va me Nisse eller vad vi nu sa. De blir säkert bra hur som helst!

"FUCK YOU" har gått typ hundra gånger igår på Roasters (praoen). 
blir bara bättre å bättre!


Så kan de va!


så kan de va..

ja.. idag har jag väl sett kring 6 eller 7 avsnitt av One tree hill, och jag har även varit på skolan och tränat handboll. Men när man väl börjat se går de verkligen inte att sluta! fast nu måste jag packa till fotbollen imorn och på söndag. ska bli rymt kul ;)
inte så kul däremot är att Lasse är i gannlandet Finland
så han hör man ju inget ifrån.. jaja, så kan de va!


ha de så bra!


RSS 2.0