Norrbotten i junsele!

Go'kväll ;)

kom hem idag, trött och sliten efter fyra dagar i junsele med länslaget, vilket även var grymt kul! vi kom dit i torsdags och hade en träning då, sen på fredag hade vi först träning och sen match mot Ångermanland, den vann vi med 2-1. på lördag blev träningen inställt p.g.a att planerna förstördes  till matcherna elle nå, men senare den dagen hade vi match mot Hälsingland och i halvtid ledde vi med 4-0 men matchen slutade 4-3. och idag hade vi sista matchen mot Dalarna som vi vann med 3-1, alltså tre vinster av tre spelade.

Nattinatti -Lisa

PS! för er som ryr sig så kommer bilder från Junsele när jag har tid, på b.la. våra dressar vi fått.




ingen träning för min del :(

Tja ;>

tisdagar är ganska dryga, plus att nu är de bara prov, redovisning och läxförhör kvar och allt de är på torsdag när jag är borta så jag har typ inge att göra. inte för att de gör speciellt mycke men de känns lite onödigt med skola just nu!

idag skulle jag egentligen träna men eftersom jag har en liten sträckning i låret ska jag ta de lugnt till på torsdag så då stannade jag hemma och spelade vårkonsert och nu ska jag börja packa :)

Ha de bra! -Lisa





grymt slapp dag :)

Hallå!

idag på skolan har de inte hänt speciellt mycke, eller vi har pratat om vad vi ska va på karnevalen i typ två lektioner.. tror vi kom fram till de vi ska vara, om nu ingen ändrar sig. Annars idag har jag inte gjort mycket, måndagar är ganska slappa plus att jag inte har nån träning så nu sitter jag och ser summerland och har gossat ner mig i soffan, och där lär jag ju ligga hela dagen.

hitta lite bilder från stockolm på min kamera,
endel av dom finns nu på min facebook.


En snigel på fönstret är de inte alla som har


Utanför sporthotellet, bilden till höger gillar vi! ;)

XoXo -Lisa



måndag igen

Hejhej :)

nu är de redan söndag och imorgon är de skola igen! fast de betyder ju också att de är kortare till examen. alltså kortare till ingen skola på 10 veckor eller hur  länge de nu är :D

just nu sitter jag och ser film med mamma åsså har jag nyss laddat hem "summerland" som är jättegammalt men jättebra så nu i veckan när de skulle vara dåligt väder får jag väl sitta hemma och se de,



Puss -Lisa


fotboll!

Godmorgon :)

just nu sitter jag bara här och väntar på att mina kläder ska torka, jättekul! nä men igår var de däremot kul.. först då jag och Emily åt på Aramo och jag skämde ut mig lite för en som jobbar där ochsen på konsum när de kom världens "snygging" och vi höll på att dö..

jaja, i fredags hade vi match mot trångfors. jag var gode nervös före den matchen eftersom jag skulle få börja spela. men de gick faktiskt inte så dåligt för mig i andra halvlek iallafall, första kan vi ju glömma.. men de blev iallafall 0-0 och de var ändå gode jämt, de hade lika gärna kunnat va 1-0 till dom som till oss. fast jag tycker att vi kunnat vinna ändå, de kändes som vi hade fler lägen än dom men jag vet it riktigt.. men dom fick lite många onödiga frisparkar i slutet så domarn behöver jag inte äns nämna..

och idag då, kläderna som är i torken är då fotbollskläder. jag har fotboll i Älvsbyn med läns klockan 10.
och nu har kläderna torkat klart, alltså ska jag göra mig klar ;>

ha en bra dag! -Lisa


med miriam!

blev less på min header så jag och miriam gjorde snabbt en ny, kanske inte blev den serriösaste menmen..
idag har vi varit ute hela dagen och ätit bullar :) muuums säger jag bara! vi har även flummat otroligt mycke t.ex när vi körde "lyra" så sprang miriam nästan runt kvarteret i bikini, utan skor ! så smart är hon.
tänkte egentligen bara lägga ut en sexig bild på mig och miriam från förra sommarn:
gulligt!  kolla extra på miriams glugg och min dubbelhaka.
puss -Lisa

stockholm torsdag till fredag!

TJA! jag har inte varit speciellt aktiv på senaste men de beror helt på att jag inte orkar, that's it! men nu kunde jag inte somna och hade datorn nära, så varför inte skriva i bloggen? yey... jaja, i helgen har jag ju varit i stockholm och dansat SM i dubbelbugg vilket jag inte vill säga så mycke om, men före jag for dit hade jag match med "läns" eller vad man nu kallar de.. vi spelade mot västerbotten och förlorade, men efteråt vi svingod mat! och alla i mitt bord lurade mig att hanna hade hällt salt i mitt glas så då hällde jag i hennes gode mycke åsså hade hon inte ens hett nå i mitt, oops!

men sen i torsdags har jag iallafall varit ute för de mesta vilket syns på min näsa som inte syns längre, den är täckt av fräknar! de ser liiiite konstigt ut och jag kommer knappast få mindre av att vara i solen nå mer under sommarn så vad ska jag göra åt de??

jaja, idag har jag varit med emily och vi har faktiskt varit och cyklat till bland annat gamla järnvägen och sen runt lite andra ställen. men mest har vi lega i solen och lyssna på musik. en bra låt är ju: Lovestoned - Rising girl





plus! att jag bilade ner till tockholm för att hinna spela matchen
men sen när vi skulle hem skulle vi åka flyg. jag hade aldrig flygit förut!
starten var då läskigast, annars ar de gode lugnt. men först var vi
tvungna att byta plan för att de vi hade satt oss i var de nå fel i så då tog
de en timma innan de andra flyget skulle gå. jättekul! men de var då
bra att dom märkte felet då än i luften, för då kanske jag inte suttit
här och skrivit i blooggen just nu! men vi störtade iallafall inte (y)


i stockholm, vet inte vad de är     -planet som vi åkte + pojken och
för hus  (är säkert nå känt så nu    pappan som jag satt bredvid       
verkar jag dum i huvet)                                           


Puss -Lisa





norrfjärden hela helgen

på fredan kring 3 åkte jag till piteå, pappa skulle hämta nybilen och jag å mamma plockade upp lasse på busstation och hon körde oss till norrfjärden. senare på kvällen hade lasse spelning på efs och vi var där i lite mer än två timmar. när vi kom tillbaka lasse såg vi andra delen av "Flickan som lekte med elden" och sen nån annan film med Adam Sandler. nästa dag vakn vi nångång kring 1 och efter vi ätit och blabla skulle lasse hjälpa mig hitta till joel där miriam, madde, vickan och danne var. men precis när vi kommit ut kommer alla vi skulle till så då åkte jag på joels styre och lasse stanna hemma.

då for vi till en lekpark medan vi vänta på att emma skulle komma hem och sen skulle helt plötsligt alla hem och äta och blabla, jag och miriam for iallafall till emma och åt och sen kom alla dit. vi bakade kladdkaka och for en snabbis på efs. sen kring 6 for jag, miriam och joel till joel och åt middag och efter de spela vi mariomojs och då kom alla dit. sen for vi till efs och såg film, spela pingis och lejda oss. efter vi sett scary movie 2 kom anton, david och jacke dit och blabla..

vi somna väl kring 3 och de blev lite stressigt när vi vakna. men tony kom iallafall och hämta oss kring 11 och när vi kom hem for vi och fikade på efs. efter de åkte jag och farfar hem och jag snabbåt lite lunch sen åkte jag iväg till match i Alvik. våran målis ska spela matchen imorgon så då fick hon inte starta matchen idag så då fick jag stå i mål xO fast så fort vi fick bollen sköt dom ut den och vi bytte målis! så de var lugnt, fast jag hann bli lite nervös ifall det hade kommit en boll. men jaja, jag fick spela lite i slutet och vi vann med 3-0. de var mot Alvik alltså.


nyväskan!

Puss-Lisa



julia far till israel!!

imorgon far julia till israel! fatta grymt kul hon kommer ha, plus att hon kommer bli jättebrun till examen ;) och hon är borta i två hela veckor, jamena.. hur ska dehär gå? utan julia i två veckor! :o vem ska jag då cykla med till kommunhuset och sen stå å prata aslänge med fast jag måste hem???



julia jag vet att du läser! ta det lugnt :) vi vill ha hela dig tillbaka! <3
+ att du kan bli lite brun åt mig också ;)

Puss -Lisa



RSS 2.0