lisa är en hamstermufffin!

hej du sööte , stenvall här då, ska bara berätta en sak.  jag gick från skolan med lisa, sen kom nisse och vi gick tillsammans to lisa, men nisse for hem, sen åt vi glass sen mat, gjorde hamsterpaj med rostade ägg halvor och svart/rosa mini kakkisar.  och tränade massa HK. sen .. GLASS! igen.. :D:D älska livet ;> ville bara berätta det och att lisa har gift sig. med ... jadu!

HA DE! / STENVALL :)


fortfarande sjuk!

i helgen har jag varit på konfaträff på folkhögskolan i älvsbyn. fast egentligen hade jag länssamling fast eftersom jag fortfarande är sjuk kunde jag inte va me, och de suger bajs! men jag kom på teorierna och på sista träningspasset idag iallafall. och för tre timmar sen hade jag dansträning, och stackars Emelie är också sjuk så vi gjorde inget ansträngande, gick mest igenom programmet eftersom det är SM om typ 2½ vecka eller nå. och då får jag flyga för första gången ;D yää! jag vet att jag typ är den enda femton åingen som aldrig flygit, eller jag har åkt i ett femmanna flygplan men de räknas ju inte x) jaja, hade inge mer ;)

Hejdå -Lisa




blev inte som jag tänkt mig

har jag gjort nå speciellt idag förutom idrottslexan som tog typ en timma, svar: NEJ! varför har jag inte skrivit i min blogg tidigare så jag kan gå och lägga mig i tid?!!!!!!! är jag helt BENG eller? jag har typ suttit i soffan och varit helt borta, först hade jag inte ens tv.n på! Asså jag tror att min hjärna kopplas bort ibland, jag vet som it varför jag gör, vill inte göra det men gör ändå ingenting åt de..

jaja, nu ska jag inte babbla nå mer om det. jag ska gå och lägga mig nu,

pusshej -Lisa



tre av fyra bilder är snattade från Natta ;)



lever då än!

orkar inte skriva men tänkte bara säga att jag lever! och jag ommer nog he in bilder från berlin imorgon, orkar inte nu och eftersom jag är sjuk får jag ändå inte träna imorn, så vad kan man göra? fast jag slutar tio över ett och efter de ska teamet från ny generation komma så jag har ingen aning när jag kommer hem. men så sent borde inte bli.

jag kan ju då bara säga att de suger att vara sjuk, för jag är ju ändå inte så sjuk att jag inte kan fara på skolan, men ändå inte så frick så jag kan va me på idrotten och träna. riktigt jobbigt!

ska lägga min tidigt ikväll, alltså typ nu.
 Nattinatti -Lisa



bilder

Hej :) hinner inte skriva så mycke, måste börja packa till Berlin. Ska bara lägga ut bilder från stugan, p-party och sundsvall!













-Lisa




inga bilder

ttjabba ;)

ska ju egentligen lägga ut lite bilder men jag har för tillfället glömt vars jag satt överförningssladden, shit de blev ett låångt ord! kanske inte ens ska sitta ihop, vad vet jag ;> men iallafall så kom jag hem från stugab idag kring 4/5 och då tog jag en snabb dusch och sen for jag till Miriam. där var även Julia, Emma E, Vickan, Joel och Danne och då höll dom på att grlla fast då skulle jag låna ett par skor av miriam och när vi hittat ett par och blabla så kom dom andra in så jag hann inte grilla nå. inte för att de gjorde nå, har ju grillat X gånger förut ;)

när dom klätt av sig alla sina blöta ytterkläder spelade vi kort och pratade, jag och julia va i samma lag och inte fuskade vi nå! vi spelade ärligast av alla!! och sen kring 6 började vi gå mot busstation för deras buss gick 18.25 och vi kom dit gode precis när bussen kom. och efter de for jag, Julia och Miriam och köpte glass och hyrde film och åt och såg filmen hos miriam och sen for jag hem.

nu har jag packat litegrann till Sundsvall, far ju dit på fredag. de kommer bli grymt kul! och jag fick veta igår att jag är i Lag 1. och att vi måste ha knäskydd när vi spelar i sundsvall eftersom de är på konstgräs. knäskydd är de obehagligaste som finns och de blir jätte varmt och äckligt, fast de gör tydlig svin ont om man ramlar, jag minns inte eftersom de var grymt länge sen vi var där sist. men så de är väl värt att ha knäskydd iallafall..
jaja, nu ska jag lägga mig.

Ha de bra! -Lisa



Femtonåring skriver ;)

Hejhej!

hinner egentligen inte skriva just nu, men de var ju nån dag sen så jag skriver bara ett kort ;>
jag fyllde ju år igår och då fick jag min mobil!! de blev en LG arena, och hittills har den funkat pärres. plus att jag fick en rosa adidas kofta och en skinnjacka :)
men nu ska jag packa klart, ska fara till stugan ikväll.. jag tolkade igår med snowboard, de var svinkul fast man fick grymt mkt träningsvärk i armen, men de får man leva me.. men de kommer några bilder sen fast som sagt hinner jag inte nu =)

Pusshej -Lisa



snön smälter ju..

..och de är helt underbart! de börjar ju hända nånting nu, snart är de ju sommar! så idag på morgonen har jag varit i dalen, for dit med pappa och låg i snön å sola. grymt skönt! helt vindstilla och soligt, kunde typ inte blik bättre ;) sen när vi kom hem duscha jag och sen börja jag baka en kladdkaka. och senare på dagen kom farfar åsså åt vi jättegod mat och efter de blev de efterätt, alltså bland annat min kladdkaka. den var helt perfekt! lite kladdig i mitten och kanten lite halvhård, mina brukar oftast bli torr eller jättekladdig så nu ska jag göra en till till imorgon, för då ska vi till stugan :) där är även min mormor och mina kusiner, Lindbloms alltså. fick höra idag att gammelskotern funkar än så de blir nog att tolka med snowboarden, kulkul! men nu ska jag som sagt baka, 



ha de bra! -Lisa



kåbdalis och Emmas stuga :)

Tjatja!

kom iväg lite senare än planerat, men de gjorde absolut ingenting, fick bara sova lite längre så.. men vi kom fram till kåbban kring 11-12 eller nå sånt. första åket blev i sittliften med Emelie, och då stanna den i minst en kvart. de blev gryymt kallt! fast sen när den starta och man åkte lite fick man upp vämen igen. fast backen var tyvärr inte så jätte bra, de var isigt åsså bara lite snö på, inte speciellt kul. fast de gick ju att åka men de hade ju kunnat få vara bättre! men jag träffade Julia, Hanna och Sofia i backen också, plus att sara var ju där med erik och alla dom. men jaja, de var ju massa andra folk där också såklart. och även fast dom har tre liftar blir köarna gode så långa. men iallafall så for jag och mamma hem strax efter 3.

när jag kom hem åt jag lite middag och sen for jag till Emmas stuga. vi körde lite fyrhjuling och tolkade med madrass, de va svinkul, speciellt när man flög på snökarmen på sidan. efter de gick vi in och senare gick vi ut och åkte madrass och pulka å sånt i ett skoterspår ner för en backe, de gick grymt fort och man trodde typ att man skulle dö! och senare på kvällen när de blivit mörkt for vi ut och tolkade med pulka baki fyrhjulingen, de var roligare än med madrass, om man försökte svänga for den typ åt alla håll och tillslut flög man av. fast vi åkte inte så länge då, för de var kallt å så..

nu ska jag se film, sen kommer jag nog somna :)
Go'natt -Lisa




onsdag, torsdag, fredag

halllå =)

TP och färden till Norrfjärden, jag har inte hunnit skriva förän nu, för i onsdags praoa jag ju på elkedjan, där fick jag föresten stå i kassan, packa upp lite saker och lite sånt.. när jag slutat kom miriam och senare på kvällen for jag, hon och julia och såg TP, de var grymt bra! fast jag tycker pausfilmerna bara blir sämre för varje år, de är väl lite småkul ibland men ändå lite dryga.. men efter den gick jag typ och la mig direkt, eller jag packade först, för på torsdagmorgon halv 9 skulle jag vara på älvåkra för att åka med birger till piteå för att träna, och efter träning som slutade 11 gick jag till busstation (skulle åka buss till Lasse), eller först gick jag och köpte en tandborste, vilket jag hade glömt packa (liite klantigt kanske) men iallafall så visste jag inte riktigt vars jag skulle hoppa av i norrfjärden så jag frågade en tjej jag träffade på station som också skulle till norrfjärden, och hon skulle till nästan samma ställe så de var ju tur, för när vi hoppat av hade jag ingen aning alls vars vi var, eller åt vilket håll jag skulle. så jag följde efter hon tills jag visste vars jag var, asså jag förföljde henne inte utan jag prata ju me hon och så, och tillslut visste jag exakt vart jag skulle ;>

LASSE, när jag kom dit låg lasse och sov, klockan var ju bara strax efter tolv så de förvåna mig inte precis. men sen efter att han varit vaken ett tag, och när vi lyssnat igenom deras skiva gick vi ut i de "fina" påskvädret (slasket alltså), vi gick till OK fram och tillbaka, och den starkaste av oss slapp ju bära väskan med matvarorna. alltså jag! ;) plus att en av oss råka hamna i snön, ni kan ju gissa vem ;> jaja, vi tog oss hem iallafall och la oss och sov ett tag, efter de såg vi en film, "into the wild", den är hyffsat bra, slutar lite konstig bara. plus att den är 2 timmar och 20 minuter lång, och de händer egentligen inte så mycke. men den är fullt se'bar ;)

påskmat, idag åt vi jättegod påsklunch hos lasses mormor och morfar som är sådär gulliga som äldre folk är :) sen bjöd dom på efterätt och efter den fick jag skjuts till bussen som gick 15.50, och denhär gånger var den nästan inge sen alls.. men som vanligt somnade jag i bussen, fast då vaknade jag i sikfors för vägen var svin slaskig så hela bussen skakade i nån minut, fast sen blev den bra fast då höll jag mig vaken hela vägen hem.

NINNI, ikväll jag har varit med nina, när hon kom hit for vi ut och gick, sen när vi kom in såg vi tv och blabla, sen for hon hem och då skruva mamma om en bräda som vi har fått låna, vi ska till kåbbe imorn! :D
så nu ska jag bara se klart pirates of the caribbean och sen blir de sängen,

Godnatt -Lisa




RSS 2.0