GOD JUL! ;D

Godmorgon :)

Jag har nyss stigit upp och ska bara äta, fixa mig lite och sen fara till skellefteå.
Vi kommer hem imorgon någon gång på dan tror ja =)

Vi har en tradition att inte ta me alla paketen till tomten. Vi öppnar några antingen på kvällen, på morgonen eller kvällen före. Och iår blev de så att vi öppna några kvällen före (alltså igår kvälls). De är dom paketen vi har gjort rim på. Jag äger på rim! Eller de beror på vem man jämför me, jämför man med min syster är jag riktigt bäst ;) men jag fick iallafall:

en lila miniplattång
bed head superstar spray
svarta lackleggings
en rosa minihårfön
300 kr
ett jätte fint silverhalsband


 
Dom svarta lackleggingsen finns inte me på bilden för dom hade jag redan packat ner i väskan.

Och i tisdags fick jag ett par lila örhängen och ett långt guld halsband av Emma Stenwall :)(har tyvärr ingen bild) fast man ser lite av halsbandet i vänstra nedre hörnet på bilden.

men nu måste jag äta å så, Sara hälsar till alla föresten :) 

och ha nu en super bäst julafton!
pusshej ;*






tröttt!

tjatja ;>

hade träningsmatch idag på morgon mot lillpiteå, och jag hade huvudvärk men ville såklart spela ändå. men de gick då så himla dåligt för mig så laget hade typ klarat sig bättre utan mig. men efter den gick jag och mamma till mormor där mina kusiner var, vi åt palt å fikade och sånt där. fast jag frös typ hela tiden och sen när jag kollade tempen hade jag lite feber :( så jag har typ varit trött och helt borta i skallen hela kvällen. så jag lär ju somna när som helst. bara hoppas jag är feberfri när jag vaknar :)

eeh, ja, hm hejdå =)





dubbelbuggen ;>

gick väl inte så bra precis, men vi hade faktiskt nytt program! x)



nya tävlingskläder har vi också ju ;)



3 skoldagar kvar!

Hola ;>

idag när jag, miriam, hannah, emma och hanna sat i elevfiket var hon britt från PT där. hon pratade med några nior om musikskolan och gymnasiet och allt sånt där. sen kom hon till vårat bord och frågade om nån av oss spela nå instrument, åsså ville hon prata me mig och mirim x) åsså tog hon kort och bla bla, piiiinsamt om de kommer i tidningen!!! fast jag sa inte så mycke precis, de var mest miriam som prata, men ändå! bilden :( hoppas verkligen hon inte tar me de om oss!
men man överlever iallafall, förhoppningsvis ;)

imorgon på idrotten har vi dans, typ breakdance och sånt med Emil Alm. och jag suger på sånt x) men får väl hoppas de blir kul ändå ;> och på kvällen imorn ska jag nog vara med julia och miriam :)

de är bara tre skoldagar kvar till jullov! och på tisdag är de volleyboll så då är de typ bara två :D fast de dåliga är ju att de känns absolut inte som de är jul snart, de har ju nyss kommit snö! så ska de ju inte vara, hallå? man ska ju iallafall ha åkt i k anis innan jul! men tydligen inte iår :(

jaja, ska se klart "glee" nu. pusshej ;*



NO prov!

tjatja :)

imorgon har vi No kemi prov direkt på morgon, vi har fått ett häfte och lite mer att plugga men då har jag liksom glömt bort de och börja plugga idag. åsså har jag inte orkat plugga så mkt heller så jag kommer inte få så bra betyg i No :/ men tur de är sista provet iallafall!

imorgon har jag & emma avslutning med barnen vi tränar i handboll, det blir en föräldra match :) kan bli kul att se på! för tyvärr kan jag inte vara med, för då hinner jag inte duscha före jag har julkonsert i kyrkan. och jag har ett litet problem, jag har ingen aning vad jag ska ha på mej! finns det ingen som skulle kunna hjälpa mej me de? har de problemet väääldigt ofta x)

fast nu måste jag plugga lite och sen sova, så pusshej ;*





träningsvärk!

har ju haft fotboll i helgen, så nu har jag gode så mycke träningsvärk. men typ mest i armarna, och insida lår! och allt är typ från uppvärmningen, när man skulle hoppa åt höger, ner på mage, hoppa vänster, ner på mage åsså vidare x) plus att jag hade verkligen ingen tur alls, elr iaf inte när jag skulle försöka ta mej till lasse. de var grymt synd alltså!

så istället åkte jag och hanna med bibban till lilla älvsbyn åsså var jag med hanna och anna på kvällen och sen sov jag hos hanna. åsså skulle vi upp tidigt och blablabla, allt kändes verkligen jätte jobbigt på morgon, fast sen när man väl kom till bergsviken (där vi spela fotboll alltså) blev de mycke kuligare ;D

men nu måste jag verkligen sova! är svin trött!
byebye ;*



bilder från happis

HejHej! ;>

kom just på att jag och emily tog ju lite bilder när vi var i happaranda :)



IKEAAH!
de var typ inga folk där, eller de var väldigt få iaf,
men de skadade absolut inte ;) de var ju liksom bara bra (y)


Emily vill ha dom tre skorna till vänster,
och jag vill ha skorna i mitten och täckbyxorna.
fast inget av dedär köpte vi, tyvärr ;)


BEAUTY CHANNEL! och våra super sexiga tatoooos x)

men jag har ju klart mer bilder, men dom behöver ingen se ;)
men nu ska jag snart gå och sova, godnatt ;*


GÄSTBLOGGAREN EMILY

HejHej!

Emily här! =) tänkte bara berätta att vi ska till haparanda imorgon. Jippi!!! nu ska jag nöta BSB as always. Ha de bra! :)

/ EMILY. ♥

RSS 2.0