bloggpaus?

tjatja ;)

jag har haft en liten bloggpaus, fast egentligen har jag de hela tiden utan att de är mening ;) men så är de, har typ inge intressant att skriva plus att jag inte har tid så då blir de aldrig.

jag ville bara att mina bloggläsare (vilket är oändligt många) ska veta att jag lever ;> men u ska jag sitta på msn ett tag oh sen gå och sova.

nattinatti ;*



vakna halv 5!

hejhej :)

kom hem från huvudstaden imore kring 6 och somnade igen hemma kring 7. jag sov i nio och en halv timma, alltså vaknade jag halv 5 när mamma och pappa kom hem från jobben x) och sen dess har jag ätit frukort (middag egentligen då) och sen bara sett film med katten. så vi får ju se hur de går att sova inatt.

men nog om de, i stockholm spelade vi tre matchen och vann.... noll x) men vi spelade mot tre bra stockholmslag, och ett av dom var två bäst i sverige så så dåliga var vi ju inte ;) fast vi spelade ändå inte så bra som vi egentligen kan, så om vi hade spelat så hade de kanske varit lite jämnare, vi kanske inte hade vunnit men vi hade inte förlorat med lika mycke :D

men efter sista matchen åkte vi in till stan och hann shoppa lite, sen var vi på centralen tills tåget gick. vi skulle åka med sovvagn hem, jag har aldrig gjort de ;> men de som inte var så bra var att man är ju tre i varje sovvagn, och jag sov med hannah och sanna. och mellan 7-9 blev sanna sjuk, vi tror att de var vinterkräksjukan eller nått liknande. så då fick jag och hannah sova skafötters i sänge högst upp, men de gick super bra och sanna spydde inte nå från halv 2 till vi var framme :) men den andra lisa blev också sjuk och hon fick inte sova nå på hela natten, tyckte grymt synd om hon! så vi få hoppas att de bara var åksjuka eller att dom har blivit friska nu.
plus att vi har ju handboll i boden i helgen tror ja, så då måste dom absolut bli friska!

men nu ska jag göra nånting, paccka upp eller nå :) hadebra!


STOCKHOLM :D

tjatja ;) ikväll åker vi till stockholm! de ska bli svin kul. de är steg tre i handbolls SM alltså. men just nu håller jag på att he över nå låtar på mobilen å så. sen ska jag bara packa klart de sista. vi fick bara ha me en väska så den kommer bli gode så tung. tur man är stark! x) de som inte är så bra just nu är att mina braigaste lurar har slutat funka, fast jag har försökt laga dom med tejp, så när mobilen laddat klart ska dom prövas ;> ssspännande!

nä inte precis. men idag på morgon släppte pappa in katten i mitt rum för att den skulle väcka mej. och visst vakna jag, men sen somnade både jag och katten och sov i minst en timma til x) inte lyckad väckning precis! men så kan de bli ibland ;) katten sprang ju ut idag (för första gången). egentligen får den ju inte de men de gjorde den ändå, för pappa såg inte ner hon sprang medans han gick ut och då blev de ju såklart jag som var tvungen att springa och hämta den. ggggggrymt kallt de är ute alltså! men nu måste jag göra lite viktigare saker,

pusstja, :)




halv tio!

hallå hallå ;>

både idag, imorgon och på torsdag kommer vi ha handbollsträning halv tio på morgon! de är klart att de är värt att träna så tidigt men lite senare hade inte varit fel ;) fast de är ju bra så man hinner vänja sig tills på lördag/söndag, för då är vi i stockholm :D:D eller lidingö för att vara mer exakt, vi far på fredag med tåget och kommer hem på måndag morgon. lätt att jag tar ledigt då, aldrig att man orkar upp!
men nu ska jag gå och packa och sen sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon.

hhhejdå =)



tio dagar =)

gu'da ;)

när skrev jag sist egentligen? jo exakt tio dagar sedan! :) men jag har bara inte orkat, som ni kanske vet är jag ingen aktiv bloggare precis, men jag försöker iallafall :) eller okej, jag försöker inte ens men de blir nått inlägg lite då och då när jag känner för de ;)

Idag har jag varit i Piteå med Miriam och sett fotboll, stepin cupen nivet ;) där träffade vi nina och gick lite på stan mellan matcherna, eller stan och stan x) på gallerian iallafall, där jag köpte en sjal på vila och ett armband på ur & penn. jag var i Piteå igår också och då köpte jag en hög tajt kjol från cubus och örhängen och halsband från ur & penn och från guldfynd :)

ikväll skulle egentligen lasse ha varit här men så blev de inte så jag fick nöja mej med miriam! nä jag bara skoja, jag är gärna med miriam, hon är ju asflummig x) och nu sitter hon och tar massa kort med min kamera, på sej själv! xD mohahahahahaha ;) fast nu ska hon fara :( så jag får se ice age alldeles ensam, hur kul är de?

jaja, har inge mer att skriva om så jag säger bara hasta lavista baby och önskar er alla från mej & miriam, ett "have a nice day" fast byter ut "day" till "year" ;>











RSS 2.0