första påskägget!

GO'KVÄLL

idag halv 6 hade jag och emma haft  handbollsavslutning med barnen, de blev som vanligt föräldramatch, och detta år vann barnen med 7-4! och föräldrarna gjorde sitt bästa, jag lovar ;)
efter matchen fick alla barn en chipspåse och en festis. och jag å emma fick varsitt påskägg! och jag är helt förvånad, de är kvar nästan allt än! jag var inte ens sugen på godis ;o nu när jag tänker efter låter de inte riktigt rätt. men så var de iallafall.
imorgon börjar jag klockan 9 och ska vara i butiken på elkedjan, så nu ska jag se lite film och sen sova..

Godnatt -Lisa


ojdå!

igår gick jag ju och la mig lite för sent, de råka bli kring 1, fast de gjorde ju ingenting eftersom jag var ledig idag. men iallafall så vaknade jag klockan 8, gick ner och drack lite och sen gick jag och la mig igen. sen vaknade jag av att simon kommer in i rummet och frågar om jag inte borde stiga upp. då tittade jag på mobilen, och klockan var 15.36 ;o jag hade sovt bort hela dan! så då steg jag upp, gjorde middag, sen skulle jag egentligen träna men då kan jag knappt springa för jag har fått en smäll på låret, så då for jag på brasset istället, sen skulle jag och kolla på träningen men då hade den redan slutat, dom hade tydligen varit jätte få. så imorgon ska jag försöka träna om de går, annars får jag väl vara med på de jag kan ;) plus att imorgon är jag inte ledig, utan imorgon ska jag vara på polar och kanske badhuset, eller jag vet egentligen inte riktigt, men jag ska jobba från 7 till 16. så de blir en lååång dag imorgon! men de blir säkert kul..

 
ha de bra! -Lisa



skelle, arcus och polar :)

Tjabba alla coolingar! ;)

i lördags (alltså igår) var de ju så att jag, sara och mamma åkte till skellefteå till mina kusiner, plus att sara  hade match, ävern fast de var typ snöstorm. men jaja, jag har alltid velat ha en speciell adidaskofta, asså med speciell menar jag att de var bara en jag ville ha, bara den! åsså hade jag sett den och provat den fast då köpte jag den inte för jag trodde jag skulle få den´i julklapp, men då fick jag den inte för mamma hae inte hittat den nånstans, åsså kollade jag överallt, på internet och frågade i varenda sportaffär om dom hade just den, men ingen hade den, och de var nån som sa att dom troligtvis hade slutat med den modellen, och dehär var ju då i januari. så den senaste tiden ar jag försökt hitta en annan snyygg adidaskofta istället. åsså då i skellefteå stod mamma och prata med nån och då gick jag och sara in på stadium, occh då gick vi till adidaskoftorna för att kolla om de kommi nån nu snygg modell. åsså ser jag den! den jag alltid velat ha. de var helt sjukt vad lycklig jag blev!! så jag provade den och sen när mamma kom tiggde jag mig till den, men hon tyckte också att jag kunde få den nu när den äntligen fanns efter allt mitt letande. så jag var typ överlycklig hela dan :D



idag på morgon har jag varit i arcus på länssamling, och nästa samling kommer dom ta bort typ 20 stycken så jag tror tyvärr inte jag kommer med, fast de skulle ju vara grymt kul! men alla andra är ju så bra.. så ja är glad bara jag tagit mig såhär långt. jamenar, man överlever ju även om mam inte kommer vidare nu, man kan ju komma in senare också :)

när jag kom hem från arcus åt jag middag och sen drog de iväg till polarbageriet med pappa. där ska jag praoa måndag och tisdag. fast imorgon skulle pappa vaa på badhuset så då var vi idag på uppstarten istället. de var grymt cool, och stort! de var helt sjukt. jag stod typ som ett fån och kollade när dom slog igång maskinerna, men de var så himla coolt bara ;) och eftersom jag jobbade idag istället för imorgon är jag ledig imorgon, yey! så då ska jag verkligen sova ut, gryymt skönt alltså! har inte sovit speciellt mycket i helgen. jaja, men så då ska jag vara på polar på tisdag, och sen blir de att vara i butiken på elkedjan (älvsby el) vilket jag inte heller tror blir tråkigt. och för er som inte vet eller kommer ihåg är min pappa elektriker, plus brandman, fast de har ju inget med dehär att göra ;) men efter onsdag är de iallafall PÅSKLOV! :D

framtida jobb?







nya skor :D

idag när jag kom till barnmottagningen fick jag väga och mäta mig, sen blabla, och sen skulle jag ta blodprov, vilket jag är rädd för sen förra gången för då gjorde de ju jätte ont. men de gick svinbra idag, de gjorde då absolut inte ont, vilket var tur, annars hade jag nog aldrig velat göra de igen. men efter de gick jag och mamma på stan, jag fick en sjal, en vit tröja och ett par skor, sen på en annan skoaffär köpte jag ett par själv :) så de blev två par skor!! :D fast de som är synd är att ingen utav dom kan man ha när de är snö, fast imorgon kväll kan jag faktiskt ha dom svarta :)



mitt söta plåster jag fick ;>



men ska och träna nu, Pusshej -Lisa


piteå imorn!

Tjatja :)

imorn ska jag då till piteå och då får veta mitt blodvärde igen, liite spännande ändå! hoppas verkligen de har höjts. men efter de ska jag på elgiganten och pröva ut vilken mobil jag vill ha, tangentbord eller inte? hmm... sen om vi hinner ska vi lite på stan, för sen på kvällen har jag handboll till sex, ska stå och sälja bröd till tjugo i sju och sen fotboll från klockn 8. nått sånt tror jag de var iaf :)

jag praoar ju på bäckskolan, vilket är grymt kul ibland. fast ibland är de bara drygt. fast när 4:a hade NO kunde ja knappt hjälpa dom, eftersom jag knappt själv kan koppla en lampa. eller iaf inte med så konstiga grejer som dom hade, så de tog ett tag innan jag förstod hur man skulle göra, men de fixa sig till slut, med lite hjälp av mamma ;>

efter jag kom hem idag då, då har jag och mammat bakat, vi bakade nå nyttiga bröd och bagetter. jag gjorde bagetterna typ helt själv, så så snygga blev dom kanske inte.. men grymt goda!! dom bara måste smakas¨

Nattinatti -Lisa


hitta bilden och kände bara för att lägga upp den här snyggingen!



vilken vill jag ha?







prao :)

hallå!

idag har jag varit på bäckskolan hos Pia och praoat. hon är ingen vanlig lärare, utan fritidspedagog så de blir mest att pyssla med barnen. plus att dom håller ju på med massa påskpyssel i veckan också, så idag har jag fått göra påskägg med dom. de var svinkul, nog för att mitt blev typ fulast.. menmen;> ska ju hålla på med de imorgon också. imorgon börjar klockan ETT :D grymt skönt alltså! för imorse börja jag halv 8 till halv 5 och imorgon blir de då 1 til halv 6, fast jag måste försöka gå lite tidigare så jag hinner på barnträningen. sen imorgonkväll efter barnträningen ska jag nog träna fotboll, har inte kunat trän de på flera vekor så jg måste tyvärr hoppa en handbollsträning för de nu. känns lite bajs at de måste krocka!

men nu ska jag se en film och sen blir de sängen för mig, även fast jag har sovmorgon :)

kramkram -Lisa


KIRUNA IMORGON! :D

Tjennna!

egentligen måste jag packa nu men jag tog en paus, de blir så drygt efter ett tag, plus att jag är så sölig! men en sak jag har kommit på.. jag fyller år på 2 veckor och fyra dagar ;) det enda jag har önskat mig är en ny mobil. eller först hade jag önskat mig massor av saker, men då kom jag på att jag behövde en ny mobil och nu har jag hittat den rätta, LG gw620 !  och den är inte speciellt dyr heller.

idag efter träningen for jag och mamma å handlade till imorn, plus att vi hyrde en film "dumpa honom" OCH jag har fallit för reklamen om den nya tandborsten "Colgate 360 actifelx" så den köpte vi också ;> annars köpte jag bara mat och sånt till imorn, ska blandannat ha med mig kycklingsallad! mmmums..

men okej. nu måste jag faktiskt fortsätta packa, jag tror jag kommer ha mest packning. de blir en resväska och den stora oranga bagen, men ni får hade bäst! kommer nog inte komma nå mer inlägg förens på måndag tror jag, om jag nu inte orkar skriva senare ikväll också vilket jag tvivlar på, för då ska jag ju se film! :D



PUSS -Lisa


Whitest kids u know

Hola!

asså jag såg nyss nå prorgram som hette "whitest kids u know", de var de sjukaste jag nånsin sett.. jag satt och skratta för mig själv konstant i minst en kvart! jag kommer typ ha träningsvärk i magen imorn, och imorgon är de mina sista skoldag den här veckan. för på fredag åker jag till KIRUNA på DM :D så jag måste skynda mig att packa klart nu för imorgon hinner jag typ inte för då har jag först handbooll och sen tror jag att jag har fotboll på kvällen och på fredagmorgon innan vi far ska jag ta nå blodtester, så jag hinner inte skriva nåmer idag. för plus att jag måste packa till badet också!!

Nattinatti snart -Lisa



oj, de luktar brännt!


idag när jag kom hem gjorde jag blodpudding, för att de är mcyke järn i de och blabla.. fast jag vet inte riktigt hur dom ska se ut så när jag frågade pappa sa han att dom ska vara nästan svarta. så jag stod och vänta jätte länge och sen när mamma kom hem, de första hon sa var " oj, de luktar brännt" åsså sen när hon tittade på mina blodpuddingar vad dom verkligen svarta. och skulle visst inte vara de. så när vi skulle äta dom var de som att äta hårdbröd! dom gick verkligen inte att äta, tur vi hade annan mat ;)

-Lisa





engelskaprov!

Howdy!

andra lektionen idag hade jag engelskaprov, jag hade såklart glömt att träna på en sak så jag satt och hitta på på provet, hade ingen aning vad "jag är mätt var"! men direkt efter lektionen kom jag på vad de var, så är de typ jämt.. men jag hoppas verkligen hon rättar snällt, fast de brukar ju Katarina göra så de är nog lungt, G iallafall :)

haha, idag när jag gick hem kom de fram en man och frågade om jag visste vägen till systembolaget. ni skulle bara ha hört! jag var grymt på att beskriva vägen ;)


eller inte, men jag tror han fatta iallafall. men nu sitter jag och ser "ska du säga" eller "what i like about you" som de också heter, efter de ska jag nog gå och lägga mig. var alldeles för trött imorse! och då gick jag ändå och la mig halv tolv.

LIKE IT -Lisa


boden, bowling, melodifestivalen! :)

tjosan!

jag hann inte skriva nå igår för direkt när jag vakna for jag till boden och hade minicup med laget som jag och emma tränar. sen när jag kom hem hann jag bara ta e snabbdusch och sen for jag och mamma och hämta upp lasse på  busstation och sen for vi till forum. där bowlade vi i en timma och sen åt vi tacos, jag måste ju bara säga att jag vann en serie! ;D och efter tacon bowlade vi ännu mer, fast då fick lasse också vara med och då vann jag inge mer. haha han vann gode överlägset, men efter halva första serien så ledde faktiskt jag! sen precis före finalen i bowlingen for jag och lasse och hämta upp emily och sen vidare till mig och såg melodifestivalen. vilket blev katastrof när hojna Anna eller vad hon nu hette vann. ¨förstår mig inte riktigt på de svenska folket! men när allt om dedär var slut såg vi "bruce den allsmäktige" och efter den blev de sängen.



hon vann, även fast både salem, eric och ola var mycke mycke bättre!
sjuuuuukt

men idag.. kvart över ett steg vi typ upp, lasse kollade busstider och han skulle åka med kvart i två bussen, vilket var på en halvtimma :( så sen efter han farit gjorde jag absolut ingenting, typ låg ute i snön och lyssna på musik. och sen kom jag på att jag har engelskaprov imorgon så då gick jag in och pluggade och sen hade jag träning senare på kvällen. och nu måste jag komma på ett sätt att kunna få klar min redovisning till imorgon också eftersom våran skrivare är inte på och jag har inte ens låten jag ska spela upp på skiva och hinner inte bränna ut den nu så jag lär ju få ig om jag måste redovisa imorn. men de får jag väl leva med annars. men nu måste jag fortsätta plugga lite oh sen blir de sängen igen :)

Dröm sött -Lisa



stuffa, yää!

när klockan var kvart över sex och jag kom på att jag inte visste vilken tid jag skulle vara på forum/stuffa, visste it om de var halv 7 eller 7. fick lite panik och bad mamma spinga och kolla mejlen, klart var de 7 jag skulle vara där så jag hade god tid på mig att göra ingenting. men när jag kom dit hade jag ingen aning om vad jag skulle göra, de var ju så länge sen jag var där sist.. men efter ett tag börja jag minnas och sen på fridansen stod jag och Moa och skulle välja ut en dansdrottning och en danskung. och medan vi stod där och tittade på dansgolvet såg vi en kille som heter david och hans två kompis. dom gick runt och sjöng och dansade med världens medkänsla, jag och moa dog av skratt flera gånger, de gick typ it att andas! de var grrymt kul, plus att jag börjae bli  lite övertrött ;) men efter de var de typ slut. och imorgon ska jag upp halv 7, far kl 7 till boden och har cup med barnen, så nu måste jag verkligen sova..

Sovgott -Lisa


kåbban idag ;b

HELU =)

kunde de vara bättre väder idag alltså? nä jag tror inte de, de var perfekt kåbdalis väder. förutom i slutet när de blåste litegrann. plus att dom har ju en sittlift nu, första gånger man åkte i den var de läskigt, men sen var de bara skönt att slippa stå när man åkte upp. efter många åk i vanliga liften får man typ kramp i de främre benet. men de går ju över när man åker ner, jag åkte föresten med Julia, Emma och Hanns Su, plus sista åket med Olli ;)

ikväll ska jag vara på stuffa, yey! jag har ingen aning vad man ska göra men de går säkert bra ;)

lite bilder från dagen, finns fler på facebook;

Emma, Hanna och joel :) alltid så glada,


hah, stekarnisse typ tror han är nå ;>


Simon bjussar på Kinapuffar ;)


julia tar på sig cooljackan! hah, emma leker typ blåsfisk där i hörnet ;)




Emil, Simon och Joel. fullt normala? jamenvisst!


byebye -Lisa


kåbbe imorn ;D

tjatja!

har nyss dragit fram brädan åde, ska till kåbbe imorgon! kommer bli svinkul :D fast en dålig sak. jag hittar inte mitt svarta hårband så jag kommer tappa min lurvmössa när jag åker. inte för att jag åker speciellt fort men de blir så iallafall, den är lite stor kanske. men tur att jag kommer ha mina "coola" gula brillor som inte är ett dugg förstora. huhu ;) orkar inte skriva nå långt, ska ju upp imorn och göra matsäck och sånt.


coolmiriam till höger! ;b

Tjing -Lisa


hade inge å göra så ;)



MAD tv var de enda som gick på tv så jag satt å asgarva åt hejjn! är gode så övertrött ;) men ska försöka sova nu,

Godnatt -Lisa


kötta dörren idag!

hola ;>

alltså idag när jag och emily skulle gå ut ur skolan så putta emily upp dörren fast den öppnades inte , den brukar vara lite seg så jag tänkte om man tar i lite så borde de ju gå. Så jag tog lite sats och kötta in i dörrn, och den gick ändå inte upp. och då kom en kille från sjuan och han bara titta på mig som om jag var en idiot och låste upp dörren och gick ut. heh, de var liite pinsamt! och jag och emily höll då på att skratta ihjäl oss. men jaja, tänkte bara skriva de så jag inte glömde bort de, nu ska jag och träna och sen göra lite engelska och en musik redovisning.

Hejs -Lisa


efter tolv inlägg!

snabbt kvällsinlägg här då! =)

tänkte bara skriva lite snabbt att jag blev nyss klar med redovisningen! plus att jag tog tid nyss och de tog 6,32 minuter. haha, vi ska bara prata i 5 så jag måste typ korta ner den. och jag har inte ens läst nå ur boken! tror inte jag kommer få så bra betyg på den, men jag kommer nog inte vara så nervös heller ;)

på torsdag blir de no school :D för då ska vi åka till boden och spela "fyrkants orkester" låter knas, men de är faktiskt kul. plus att då får jag träffa Lars, vilket var på tiden! han har var borta hela lovet så han är verkligen saknad! x) men nu ska jag sluta skriva. har skrivit ovanligt mycke i bloggen de senaste dagarna, hihi ;)

puss -Lisa


hinner egentligen inte skriva!

tjatja ;)

håller på att skriva en bok redovisning till imorn, fast tog en liten paus. vi fick veta idag att vi skulle skriva klart och vara redo för muntlig redovisning imorn, plus att man ska prata i 5 minuter. kommer kanske inte vara de bästa jag gör i åttan precis men de är väl bara prata på. förra gången var jag jätte nervös när jag väl stod där, skaka typ. och ändå var de baa en några tjejer, knaas!

idag erkände Joel j att jag är äldre än han, yey! föddes nån timma före han faktiskt :) men märkte även att Joel p är längre än mig!!! KATASTROF, jag börjar snart tro att joel har rätt, han säger ju att jag krymper. jag gör typ de :( inte kul! men jag är fortfarande längre än Emily. fast de skulle inte förvåna om hon växte om mig också.

Alltså idag efter träningen skulle jag gå till konserten som var på forum för min mamma och simon var där, ,åsså när jag kom dit var de ju självklart låst! så jag va tvungen att stå där ute i en halvtimma. tur att de fanns nå killar som var och såg hockey var ute precis där, så då stod jag uti dom, det var typ Nisse, Ante, Jonas och Jim, plus några mindre killar. det var egentligen inte kallt, men nu var de ju så att jag bara hade tunnleggings, för jag trodde ju att jag skulle vara inne, så jag frös liiite.

men nu måste jag återgå till redovisningen, Tjing -Lisa



en helt vanlig måndag?

Ciao :)

kom nyss hem från momme och fick för mig att skriva i bloggen igen. två dagar i rad! yey. for dit efter träningen och fika typ, mormor har alltid så gott fika och goda mackor. när jag blir stor ska jag också kunna baka sånt gott. men resten av dagen idag har varit ungefär som vanligt. eller jag for till linda efter skolan och hade grymt kul, särskillt när vi skulle kissa, haha kan låta lite fel men de som hände var inte fullt normalt heller! men en till ovanlig sak som hände idag var ju att jag kom i tid till lektionen efter badet. det händer inte ofta.

imorgon kommer det mesta också vara som vanligt, skola, hem ett litet tag, barnträning, brass och handboll. får väl se vad som kan hända mer! funderar på att fara och träna fotboll istället, men vet som it. för vi har ju dm och sundsvallscupen kvar i handboll, och jag vill ju få spela mycke på mmatcherna och dåmåste man ju träna mycke och sådär. så de måste jag fundera på hur jag ska göra. men annars då får vi kanske veta hur de gick på spanska redovisningen :O minns it riktigt hur de gick, men de blir säkert bra. hoppas på minst G iallafall :)
men jag ska faktiskt lägga mig tidigt idag hade jag tänkt.

Nattinatti -Lisa



yipppi!

go'kväll ;>

idag tog jag mig tid att skriva i bloggen, vilket verkligen är på tiden. har tappat x antal läsare men men.. idag har jag varit i ergsviken och tränat med norrsken, de gick inte så jätte bra. hade ont i huvet som vanligt, men nu vet jag ju varför iaf. men snart kommer jag va som alla andra, jag käkar ju tabletter så. järntabletter alltså, inge knark eller nå ;) haha, jag sitter och ser blåsningen nu. de är svinkul! fast snart måste jag börja packa till imorn, har ju bad å sen träning på kvällen. efter de ska jag nog sova, för man måste ju sova minst 8 timmar eller nå för att orka en hel dag ;)

Cuddly hugs -Lisa


RSS 2.0