Goda nyheten som kom igår..

VÅRA TRÄNINGSTIDEN men Norrsken!

Den lite mindre goda nyheten var att dom var kassa.. 21.15 till 22.30 imorrn (onsdag) och på löradgar!
Fast den sämsta nyheten är ju ingen  nyhet, jag kan ju inte träna. jag prövsprang lite idag på barnträningn, men de strålade lite då, jag dör allvarligt snart! Tur då att jag ska til Eric Jonsson på måndag, han gör då nånting åt de vilket dom på jävla fittvårdcentralen gör, dom säger ju att jag ska "vila i 3-6 veckor och sen ska de gå över" jag har för fan vilat i snart ett halv år känns de som och de blir inte bättre! (andas)
Ursäkta min aggrition men jag blir så förbannad!

Nu ska jag snart gå och lägga mig för jag är verkligen jätte trött, vilket är oväntat eftersom jag sov tre timmar sen jag om hem från skolan, och de var grymt skönt! och behövande.

Dröm sött! 


kan inte klaga precis..

Måndag, börjar 9.25, bad, slöjd sen slutar kl 13.00
Tisdag, börjar som vanligt 8.10, tre lektioner sen slutar kl 12.00
Onsdag, börjar som vanligt, friendsmöten under dagen, slutar kl 13.10
Torsdag, vanlig skoldag, slutar 14.20
Fredag, vanlig skoldag, slutar 13.00
LÖRDAG SÖNDAG HEEELG!

inte illa alls ;)


SMILE ;)


Linnea is OUT!

Så skönt! äntligen har Linnea åkt ut ur idol, de var på tiden.

bra kämpat! men du var tyvärr inte nå bättre. inte ens med påfågelskläderna


OCH KVAR ÄR..

Minnah                                       Olle

men bäst är ju mannen med kilt som visar magen..

JAY SMITH


så jävla bäst han var på denne låten! men snygg kan jag väl inte påstå..

Olle är också bra, han var iaf bäst i fredags! lätt
Han väljer jämt rätt låtar och gör dom så himla bra, oftast bättre än orginalet.
Men Jays röst är mer speciellt, helt unbelievable och han borde vinna! även fast dedär med knarket, han ångrar ju och blabla, nu får han ju stöd och hjälp också. och lär ju inte precis göra om det!
Jag säger inte nu att de är okej att knarka för de är de verkligen inte.
Men alla har rätt till en andra chans.

LULEÅ fre-lör :)

IDOL! imorgon kväll kommer man lätt sitta klistrad framför tv:n för de är en lite jobbig situation där just nu.. Jay och Olle måste, MÅSTE komma till final! jag dör allvarligt och inte Linnea åker ut imorrn, och sen är de bara Minnah var men hon är ändå inte speciellt dålig. Jag brukar inte bli såhär, men de har bara blivit..

(går av nån konstig anledning inte att lägga ut bilder så de spar vi till nästa gång)

Jag och Hanna Same åker till luleå imorrn och shopopar, träffar Therese, sen sover vi i Saras lägga (och ser IDOL), sen på lördag är de öppet hus där och dit sa vi. efter de blir de väl att åka hem och kanske hitta på nå kul!


mycke, men egentligen ingenting

känns som de hädner så himla mycke just nu, fast vi har nästan ingenting i skolan och eftersom jag inte tränar handboll längre så har jag inge sånt. har ingen aning varför de känns så, men jobbigt är de då..

Fast idag har jag ju tagit blodprov och allt möjligt, och jag har varit på ungdomsting och til lule, så idag kan jag inte klaga ;)


Ny, paljettkofta som kom igår,


Från i helgen med Same!


PUSS!


hoppas på Kåbbe i helgen!

det är de enda jag har att säga just nu...


detta hade vart jag om jag inte haft ont i ryggen ;)


Snart är de över!

Snart, bara några veckor till nästa lov, och sen efter de är de snart sommarlov och då slipper man Älvåkra, å va jag längtar! Hela dagen idag kommer gå åt att plugga, jag måste göra klart Slöjd, So, No, Svenska. It sucks! Fast jag kanske tar en paus och testar fara på gymmet på brandstation om de gå för ryggen, och förkylningen. Men får väl se hur de blir med de..


haha, härlig bild!


Redan skoltrött...

Hur ska man orka i fem veckor till? Har ju planerat att va me på innebandy grejse så slipper man ju iaf en skoldag, men då är de ju problemet att jag suger i innebandy. Så jag får väl se hur de blir med den planen. Men tyvärr så missar man ju öppethus på lördag, åh nej! Är då och spelar handboll i Boden. Men de sjuka är ju att vi får kompledigt på en dag vi egentligen skulle ha varit lediga på! så onödigt. men jaja, Älvåkra är ju inte den bästa skolan precis.

Har just nu lite stjorvigt i vecka, ska till sjukgymnasten i slutet av matten och i börja av so:n hur bra planerat var de? och jag måste plugga plugga och plugga svin mycke! Matte och No (genitik) Prov på fredag. kulkul.

Igår var vi hos Hanna och fikade, för då fyllde hon år (ni som missat de),
De var himla trevligt!
Inte ofta man träffas alla sådär..


PUSS!


HANNA FYLLER ÅR IDA'!


HURRAHURRAHURRA! ;D


Hos Same!

Tjobre, sitter nu på golvet hos Hanna Samuelsson, ska snart fara till hennes mamma. Igår kom vi på idén att åka till Luleå och se Saw 3D så när Hanna kommit hem från bodenbadet skjutsade Sven oss till bion, den började 21.30 och vi var där kanske 21.25 och vi fick ändå hyffsat bra platser. Efter bion gick vi till bergnäset där Sara bor, Vi ville inte väcka hon och Fanny så vi blåste upp luftmadrassen i trapphuset, men då kom vi på att de kan ju höras in så vi gick ut på balkongen och blåste klart. Sen vaknar vi mitt i natten också är de knappt nå luft kvar, man känner de hårda, kalla golvet mot röven (himla mysigt). Men när Sara och Fanny farit la vi oss i sängen, såå mycke bättre!Idag har vi gått lite på stan och sen när vi kom hem fick vi go'palt hos mig.
Hej då barra!

Å Amanda nästan dog!

På grillen efter hockeyn satt vi och åt stripsmeny (alla utom jag för jag hade inga pengar, men fick smaka av alla ändå) Sen helt plötligt! Amanda sväljer fel och jag håller på att spruta ut drickan. Amanda hostar och skrattar samtidigt och får ingen luft. Alla får panik!.. Amanda får in luft och dricker, precis då säger jag att jag höll på att spruta ut drickan och då.. sprutar Amanda ut sin dricka! Alla dör i skratt. Linda kommer in och fattar ingenting, Amanda börjar hosta igen och Julia slår hon i ryggen, allt var kaos me lätt de roligaste på hela kvällen (lite hemskt med Amanda, men de gick ju bra)

Nu sitter jag hemma och har grymt ont i ryggen, var tvungen att stå och se hockey för jag hade så ont! så irriterande.. kan de bara ge sig nån gång. Jaja, ska nog se lite OTH nu och sen sova. Ha de gött!


Sådär ska de se ut! ;)


Olivia The blogger!

Jag ligger i lisas rum och försöker få ihop ett litet blogginlägg.. Lisa är hos sjukgymnaste så jag är själv här, lite läskigt faktiskt men hon kommer nog snart tillbaka.
Idag har vi iallafall städat Lisas rum vi är så duktiga. Lisa hon är otroligt bra på att stöka ner Haha. (jag med)  men jag älskar hon ändå!! Och så har vi varit en sväng på byn och tittat i afärerna. Och Snart har lisa hanbolls träning ska nog se den ett tag sen ska jag ut och käka :) sen vet jag inte vad som händer.

Ha en trevlig kväll så höres vi sen!
Mvh mrsOlivia :)




RSS 2.0