onsdag!

på onsdag på onsdag på onsdag!
då blir de liksom happaranda, IKEA med Emily! :):) kommer bli grymt kul :D



NATTINATTI , jag tror faktiskt att jag kmr somna före tolv! yey ;)



the gästblogger :D

HEJHOPP GUMMI *NOPP! :D åååhå, vad tror ni ska stå där? jo, gummi knopp! ;o jag vet nog allt vad ni tänkte. era snuskisar! hahah, nej skämt å sido :) haha, jag fick då gästblogga hos lisa, hoppas det blir någon fler gång, och jag har ju en jättekänd blogg så jag är lite mer erfaren på det här att blogga! det är jag som är KISSIE! :D Iaf, så ska ni veta att lisa är den snällaste människan som går på våran planet, även kallad jorden. och hon har röda strumpor<333 haha, det där sista vet jag inte men säkert :D haha, idag ska jag möjligtvis göra knäck :) kommer säkert bränna fast det botten av kastrullen, men jag är duktig :D menmen, detta blev ett jätte oserriöst inlägg, men som sagt. VI ÄR HELT NORMALA!

och det har vi varit sen vi var små knattar, tror ni mig inte. här får ni bevis:





så söt lisa är :) som en LUSSEBULLE! :D<3

over and out / your favorite gästblogger mörriam xd



kvarts power nap

vaknade just, har sovit i en kvart kanske ;> en liten power nap sådär, gode så skönt ändå. och eftersom jag la mej lite för sent igår skulle jag behöva sova såå mycke mer, men de går bara inte när man har en galen kattunge i huset så nu ska jag vara duktig och plocka ur diskmaskin :) puss ;*


miriam & lisa ;>

NORMALA SOM FÅ!



P.S i love you :)

igår på kvällen for jag till judith, som vanligt hade vi nåra stunder då vi blev helt galna men så blir de ibland ;), men senare på kvällen när vi lugnat ner oss såg vi "P.S i love you" den var jätte bra, kanske lite för lång, litelite dryg men ända jätte bra! jag har typ vela se den sen den kom ut men de har aldrig blivit så. den är då lätt värd att se!

 

skyltsöndag, klockan var väl strax före fyra när jag och mirim for ner på byn. vi gick å kolla på julklappar som miriam kunde köpa, men man hittar inte speciellt mkt i älvsbyn. efter en timma elr nå skulle vi stå och sälja fika för brasset- de var kallt som satan!! efter de var de ju fyrverkeri, vilket var ovanligt mkt ;o fast vi har ju ingen snöö! ingen riktigt "första advent" utan snö, hallå?!

jaja, den kommer väl snart, måste ju va massa snö till jul iaf! hihi ;>
men sov så gott alla puss ;*


brandövning x)

idag mitt under dagen när vi som har spanska satt i elevfiket började brandlarmet tjuta. maria kom och skrek att vi skulle gå ut. Å det är ju typ svin slaskigt ute, och kallt! plus att jag hade hål i mina skor, i båda hälarna så jag blev grymt blöt, inte speciellt kul ens. men efter de hade vi idrott så då han ju skorna torka till efteråt :) åh emil, han skärde upp sin tån idag, de såg inte fräscht ut alltså! men efter de hade vi matte och vi jobbade inge, elr först gjorde vi nå grejs där man skulle tänka och sen lekte vi nån blinklek x) och efter de for jag hem och sen tillbaka till sporthallen för då åt jag å nina där och sen hade vi handboll :) idag filmade baba när vi sköt å sådär, fatta kul å se de, slår vad om att jag gör fina miner när jag skjuter ;)

men nu ska jag packa ;> ska ju till piteå imorn och köpa tävlingsläder med emelie :) hoppas jag hinner träffa lasse också! aja, pusshej ;*



hos emily :)

tjoo ;>
nu har vi precis börjat se "Plague Town" , hittills har de inte hänt nå läskigtn i filmen, men för ett tag sen, när vi nyss hade börjaat se kom emilys pappa åsså såg vi först it att de var han x) haha, lite smått läskigt. men nu ska vi fortsätta se, pusshej ;*



en vecka sen eller nå? =)

heluu! ;>

som ni kanske märker har jag inte skrivit på ett tag, men jag har liksom inte tid, eller jag kanske har de men när jag väl har tid gör jag oftast nånting annat ;) Det har väl inte hänt speciellt mycke, elr idag hade vi redovisnig i svenska, jag har typ it varit nervös på hela dan, åsså när jag stod där skaka jag typ, fast jag klara 5 minuter iaf :) plus att vi har knappt haft nå serioösa lektioner i veckan, för alla lärare är typ borta, men it gör de ju nå. fast då måste man typ jobba hemma mer, och de har jag absolut inte tid och ork me, men jaja. de får jag ju leva me liksom :)

Nu sitter jag iaf och ser Desperate Housewives och fundera på att lägga mej tidigt, de låter som så skönt! sooooooooova :) men hur som helst, imorgon ska jag nog till emilyl =) jag har världens läskigaste film på datorn, när emily läste om den står de att den får typ motorsågsmassakern att verka som en dröm semester! ;o jag kommer verkligen kissa på mej alltså!! och förra gången vi såg skräckis, kom de nån å knacka på dörren, de var grymt läskigt!

men nu orkar jag inte skriva nå mer, pusshej ;*




jag & miriam, fullt normala? jajamen ;)





Emma, Maja, Emily & Jag.
gammal bild som ni ser, jamena jag är ju rödhårig x)
om man klipper bort mej hade bilder varit såå
mkt finare, men jag orkade inte de just nu ;)





såå himla söt alltså! han var med i Ola Svenssons kör i "körslaget" ;)





heartbreak hotel x)

just nu håller jag på att somna till "heartbreak hotel" som går på fyran x) den är inte speciellt bra, fast jag har inte hängt me så mkt heller efter om jag ligger halvdöd på golvet. men så kan de vara ;) har iaf inge intressant att skriva om, elr kanske att jag kom hem idag från ett musik läger som började i fredags ;D de var gode kul ändå. förutom att vi blev tillsagda första natten och var tvungen att ha en sovförälder andra natten x) hahha ;)


jaja, pusshej ;*



saffran ;D

heluuu ;>
blir ett väldigt kort inlägg idag, men måste bara få säga att vi fått en kattunge :D:D
tyvärr är de sämst kvalla på bilderna, men hon kunde inte va still ;)





hon hette först bandit, men nu tror jag hon ska heta saffran !
hihi, hon luktar fortfarande "fusteven" vilket betyder ladugårdslukt x)





reklam me emily ;D

idag efter skolan kom emily ;> vi såg klart "april fools day" den var knäpp, och igår kväll såg vi "the last house on the left" den var asbra :) sen idag visade hon svinkul reklam ;)




hahahahahaha x) "vem vare? vem vare som kasta?" ;D
å ni skulle ha sett emilys version, ojojoj hon blev lite snöig ;)


shopping i luleå :)

efter skolan hade jag utvecklingsamtal och sen for jag till luleå med min mormor å mamma. där träffa min syster åsså gick jag me henne ;)

jag köpte
lång röd kofta
färgar kofta
färgat linne
svarta ormleggings
vit halsduk
en mössa, svart med lite päls







juste, köpte ju hårfärg och färgade håret också ;) blev liiite för mörkt!
hahha, jaja ;> har inge mer att skriva om, har handoll i boden imorn och på söndag, plus att jag hatar norrbottenslänstrafik! varför kan de inte gå bussar när jag vill? :(

hihi, pusshejjj ;*



emma kolla vad jag hitta!

gissa vars dehär är ;) vem har varit å kört där med liten fyrhjuling? x)


trööööött

seriöst, jag orkar inte me skolan i typ 46 dagar! kan man inte få julllov nu, de skulle ju va råbra ;D då har man god tid på sej att köpa julklappar och äta pepparkaksdeg. hahha, jag har redan köpt två julklappar. stolt!
men iallafall, i veckan är de ju bara torsdag/fredag kvar, dom är inte speciellt jobbiga egentligen. så de är ju bra ;) men nu måste jag sova så jag orkar vakna nån gång imorn, puss ;*



Miriam & Lisa :) från dagis till graven! (bild snattat av miriam)


vill ha min skjorta!

jo såhär är de! jag och min syster brukar bytlåna kläder ibland ;) och nu har hon fått låna min skjorta och jag hennes kofta, fast nu vill jag ha min skjorta tillbaka och sara kmr inte hit förens på jätte länge :S


MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!


åsså när hon kmr till luleå kanske hon ska köpa en mössa till mej ;>




jaja, jag får väl tillbaka skjortan nån gång :)
puss ;*



oh happy day! ;D

godkväll ;>

idag är jag på mycke bättre humör än igår, fast de är ju inte så svårt x) men idag har varit en helt perfekt dag som innehållit allt! de började väldigt stressigt, tills allt ordnat sej, då blev de ganslka lugnt. och sen efter en god middag blev de lite mysigt, sen mitt i allt blev de läskigt, sen var de himla mysigt ute också! och sen efter de, vare svin kul. nånting jag aldrig kmr glömma alltså, jag kanske var lite galen, men de var inte mitt fel ;)

haha, jag fattar att ingen kommer fatta vad jag har gjort idag men de gör ingenting, för den finaste, underbaraste och bästaste personen som finns är redan min! ;D mohahaha, that's bad for you, suckers! ;)




hihi, kyssågodnatt ;*



JAG SUGER!

jag blir nästan aldrig sjuk, åsså när jag väl blir de blir jag de då jag absolut inte ska va sjuk, de suger! min näsa suger, min hals suger, mitt huvud suger, JAG SUGER! hatar att vara sjuk, de suger himla snoppppppppp! jag suger himla snopp, hahha okej xD misstolka inte!! ;) nej okej ursäkta mitt språk! jag tycker bara att de är väldigt dåligt och tråkigt att vara sjuk, speciellt under halloween och lov/helg!

 sorry men jag fick ett så kallat utbrott nyss, jag är inte sån i vanliga fall ;)
men i alla fall, min dator är knäpp, så de kmr att stå att jag skrev de här inlägget söndag fast egentligen skrev jag de lördag =)


RSS 2.0