The last song..

..Är bland de bästa filmerna jag sett, såklart inte lika bra som "The Notebook" och "Remember The Titans" men lätt värd att se, ladda hem, och sen se den x-antal gånger till. Både jag och Miriam började gråta och sen asgarva. den var såå bra. se den!!




-Lisa


Utebio i lomtjärn!

Hola! kom nyss hem från byn. Efter Handbollen for jag ut och åt med Tjejerna (Judith, Olli, Agnes, Hanna Su, Julia F och Emma S) efter de for vi hem till mig och prata och sen klädde vi på oss och gick ut. Vi gick först ner till lomtjärn där de var utebio, de var "Grease", och den har man ju sett x antal gånger. Vi såg början sen gick vi iväg och tänkte köra "tjuv och polis" på nått kvarter och då plocka vi ihop lite mer folk, b.la. Hannah I, Julia G och lite fler folk. När vi väl skulle börja blev de tydligen så att halva gänget for på Altuna och Jag och Olli stanna med Emma H, Alexandra och grabbarna. Vi gick tillbaka lomtjärn där vi träffade Judith och sen satt vi och prata och blablabla. Alla lämnade mig och Emma H tillslut och vi gick hem. Utanför mitt hus satt Agnes, Julia F, Hanna S, Hannah I och Emma tror jag (såg inte riktigt i mörkret). Dom hämtade sina grejer och stack. Nu sitter jag ensam vaken hemma och funderar om jag ska sova eller se en film. Kanske slår på en film pch sommnar till den..



Imorgon blir de nog så att jag far till Piteå, shoppar lite och sen drar till Luleå till Saras lägenhet och sen på kvällen ska jag vara med Miriam, ska nog se "The last Song" som alla säger är jätte bra.

Sovgott alla! -Lisa


Arbetslagensdag...

Eller nått sånt hette de som vi hade idag på Lillstrand. Vi blev indelade i grupper och gjorde olika tävlningar, sen efter lunch körde vi dragkamp och volleyboll. Ja vi nior kom sist i dragkampen! vi förlora mot sexorna, fast som ursäkt var dom tre fler än oss. Men i volleybollen vann vi faktiskt.



När jag kom hem kom Emma hit och efter ett tag kom Hanna Sundman och efter ett tag till kom Johan och Joel P. Efter Joel och Johan farit och efter vi ätit for vi till sporthallen där de var träningsmatch mellan ÄIF hockey-Taif innebandy i innebandy alltså. vi såg två perioder och då vann Taif båda, men hörde sen att de blev lika på sista. I början på tredje blev vi less och vi åkte hem. Hanna drog hem till sig och Emma hämta sina grejer och sen for hon också. Sen dess har jag varit på OK en snabbis och sen sett "One On One".



Nu ska jag snart gå och lägga mig. Har sovmorgon imorgon till 9.25, men måste stiga upp och duscha, har en jätte tjorv av mitt hår..


Sämst, men jag gillar den ;)
-Lisa




SKOLA IMORGON!!

Jag vill verkligen inte på skola imorn! iförsej börjar vi klockan 10 men ändå!! JAG AVLIDER..

men iallafall har jag varit i stugan de två sista dagarna före skolan börjar. De var väl ganska kul, hade väl varit roligare om nån i min ålder kunde följa men de gick ändå. De första jag gjorde var att ta mormors fiskespö och fara ut sjölv på själn och fiska. Jag ville egentligen inte ha napp eftersom jag inte vågar ta lös fisken, men man får ju inte alltid som man vill. jag fick napp! och tungt var de. Jag försökte verkligen men när den kom så nära att jag kunde se att de var en jättegädda vågade jag inte dra upp den i båten. Och helt plötsligt släppte den och den tog med sig kroken och en bit av linan också. Skönt fast lite jobbigt att berätta att jag inte vågade.

Sen har jag badat också och de var bara 18 grader (kallt) men de gick de också. Sen har jag fiskat upp tre fiskar och rökt dom. helt ointressant men nu har jag redan skrivit de och nu har jag inge mer att skriva!

byebye -Lisa


och de regnade jättemycke!


Elden jag gjorde upp nästan helt själv.


Och mamma fyllde år så då åt vi tårta och blåbärsbulla :)


HANDBOLL!

Tjaa! Ska snart på min första handbollsträning för i år! GRYMT TAGGAD ;) jag missade den fösta träningen så jag kommer ju vara helt sämst, men inte gör de nå. Efter den ska jag försöka ta mig till storstrand där de är nå som jag inte kommer ihåg vad de heter men de blir säkert kul.

Ä med Nina nu och vi sitter och se OTH, måste snat gå och packa.




Hade -Lisa


Lindaa!

Sitter nu och ser Svampbob fyrkant med katten medan jag väntar på att Linda ska komma. De var grymt länge sen jag var me hon så de ska bli svin kul! Senare idag ska jag åka iväg med bussen till Lasse. Får se om de blir så att jag stannar där till imorgon.




väldens hetta

Sitter ute i solen nu, men ska snart jag träffa Judith på byn så ska vi gå och fika. De är hur varmt som helst ute idag, de är helt sjukt. För igår var de typ höstväder åsså kommer värsta hettan idag! Inte för att de skadar men..
Måste nog gå och ta på mig lite svalare kläder nu,

byebye -Lisa


Tidningen idag..

Visas var ju i Tidningen idag, fast för er som inte sett behöver inte kolla. Man var ju inte den vackraste på ilden pecis.. De var ju då om Teknikkursen, tror mitt får syns på bilden. Så himla snygg alltså! Och Julia var ju med på två bilder om helt olika saker, på samma uppslag. (coolt)

Men iallafall så ska jag vara med Judith imorn så nu ska jag sova så jag är pigg å gla' då :)

Nattinatti -Lisa


en vecka på teknikkurs!

Studiebesök på ett vattenkraftverk
 



Samma dag drog vi till Piteå och kollade på vindkraftverk





Torsdagen for vi till Teknikens hus då vi fick spela in en egen Nyhetssändning.







Puss -Lisa


nu

ska jag till Momme och senare ska jag va med Miriam, Julia och Nina tror jag!



klockren på hur jag känner mig just nu ;)



En måndag i Älvsbyn..

Hola allihopa! Jag har några bilder från andra dagen på LK som kommer upp när jag har tid. kanske imorgon.
Men idag har jag varit på första dagen på teknikkursen, den var gode kul ändå, även fast man var tvungen att stiga upp klockan 8. Vi gjorde en hudsalva och lipsyler. och vi tjänar 200 kr per dag.
Efter den skjutsade Juliaa och Miriam hem mig och sen for jag på samlingen kvart över 6. Matchen började halv 8 och den var med Älvsbyns f18 mot Lira. matchen slutade 1-1 och de var väl ganska rättvist, fast vi skulle ha vunnit!

Efter matchen åkte jag med Miriam och Julia till Lomtjärn och sen vidare och hämta Nina. Sen åkte vi tillbaka till Lomtjärn och var med Nisse, Josef, Wille och Elias i lekparken där. efter ett tag där drog vi hemmåt och lämnade grabbarna. Nu är jag hos Miriam och ska sova här :) hon håller på att fixa täcken och de men jag skulle inte hjälpa till.

Berättelsen om gårdagen:
Då gick Jag, Josef, Wille, Nisse och John hem efter att ha gått hem med Nina. När vi gick på ena sidan av Kommunhuset hörde vi nå glas krossades på andra sidan. Vi fortsatte runt huset mot Fiket centrum. Där kom grabbarna på att dom ville gå och se vad som hade hänt men jag vågade inte så Nisse och Josef fick vänta med mig. När John och Wille gick mot apoteket och de andra affärerna där kommer de en svartklädd man med saker i händerna, (såg ut som en kofot) mannen gick mellan frisörsallongen och sportringen och då såg vi att han hade gjort inbrott på Apoteket. Han hade fössökt slå in rutan på dörren men sen hade han slagit sönder rutan bredvid. och när vi kom dit ringde vi polisen och jag var så rädd att jag skakade. De var sjukt läskigt! jag klämde nästan sönder Nisses arm.. men så kan de bli ibland. Precis innan polisen kom kom min pappa och hämta mig. men Nisse sa att dom nämde mig när dom blev förhörda.


PUSS -Lisa



Luleåkalaset!

TJA! kom nyss hem från LK, de var grymt kul. vi kollade på Brolle, lite Miss Li och såklart Hoffmaestro & Chraa! sen åkte vi Over the top och Virvelvinden två gånger. Imorgon blir de nog Melissa Horn, Takida och Petter.



BROLLE och den glade basisten ;)




HOFFMAESTRO!
de var helt galet så de här var den bästa bilden jag fick ;>

PUSS -Lisa


.

Hola! igår var de ju soligt så jag och Sara var ute i solen hela förmiddagen, vi förökte se film ute på datorn men de gick it så bra för man såg knappt nå på skärmen. Senare hade jag träning på hedvalla och efter den släppte Bibban av mig i Norrfjärden och då gick jag till Lasse. där höll han och Isak på att spela nå dataspel som ja inte fatta nånting av, men som tur blev dom klara ganska fort och då såg jag och Lasse snabba Cash. SE DEN, (fast se hela filen på en gång annars fattar man inte)


idag kom sara och mamma och hämtade mig kring fyra och då for vi till piteå för sara skulle träna. När vi kom hem blev de grillat till middag och nu sitter jag och väntar på att nina ska sms'a för vi ska nog till Nisse ikväll.

Ha de! -Lisa



borta bra men hemma bäst!

För tillfället iallafall!

Men iallafall kom jag hem från UmeåFotbollsFestivalen idag och jag är helt slut i hela kroppen så nu ska jag sova, för tredje gången idag.. och de kommer vara grymt skönt att sova i sin egen säng!!

skriver nog om Umecupen imorn när jag orkar tänka.

Godnatt -Lisa


RSS 2.0